Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Wolland, Anne M.

  Sorter etter

  Barn og søvn

  359,-
  I denne boken svarer leger og søvnforskere på de mest vanlige spørsmålene knyttet til barns søvn og søvnproblemer. Du får blant annet svar på om for lite søvn er helseskadelig, hvor mye søvn et barn trenger, hva god leggetid og normal døgnrytme for barn er, når barn trenger profesjonell søvnhjelp, hvordan søvnrytmeforstyrrelser behandles, og hva man selv kan gjøre overfor barn som har søvnproblemer. Med litteraturliste.

  Eldre og søvn

  359,-
  Boken inneholder råd og veiledning som kan motvirke at søvnforstyrrelser utvikler seg og forringer livskvaliteten i aldringsprosessen. Den gir blant annet svar på hvorfor søvnen forandrer seg med alderen, hvordan sykdommer og medikamenter kan påvirke søvnen, hvordan søvnproblemer hos eldre kan behandles og hva eldre selv kan gjøre for å få tilstrekkelig med god søvn. Med ordliste og litteraturliste.

  Søvn og døgnrytme

  359,-
  Forfatterne forklarer og besvarer de vanligste spørsmålene knyttet til søvn og endringer av døgnrytme, bl.a. om mangel på søvn er farlig, om A- og B-mennesker fins, om man blir sjuk av å arbeide skift og om reiser og jet-lag kan gi varige søvnforstyrrelser.

  Søvnløshet

  359,-
  I denne boken forklarer og svarer to leger og søvnforskere på vanlige spørsmål knyttet til søvnløshet, for eksempel om for lite søvn er helseskadelig, hvor mye søvn vi egentlig trenger, hva god søvn er, hvordan søvnløshet kan behandles, og hva man selv kan gjøre med sin søvnløshet. Med skjema til å føre søvndagbok, ordliste og litteraturliste.

  Wolland, Anne M.