Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Wilhelm Meisters vandreår eller De forsakende

  437,-
  499,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Wilhelm forlater sin hustru og begir seg på vandring sydover gjennom de sveitsiske alpedaler mot Italia. Han er blitt pålagt av det gåtefulle Tårnselskapet aldri å oppholde seg mer enn tre dager på samme sted, og skal ikke binde seg til noe bestemt. Han lærer stadig nye mennesker å kjenne. Dette var i tråd med tidens nye menneskeideal, som var mer praktisk og samfunnsmessig orientert enn idealet i 1700-tallets opplyste overklasse. Fortellingen består av en rammefortelling, brev, dagbokutdrag, teoretiske, filosofiske og religiøse refleksjoner, tekniske beskrivelser, noveller og fyndord. Fortellingen er en fortsettelse av Wilhelm Meisters læreår.
  ISBN/EAN: 9788203209147

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Wilhelm Meisters vandreår (1821-1829) er fortsettelsen av Goethes dannelsesroman Wilhelm Meisters læreår (1795-1796). Læreårene skildrer Wilhelms individuelle utvikling, mens Vandreårene først og fremst har et almenmenneskelig perspektiv. Wilhelm går gjennom de sveitsiske alpedaler mot Italia og begynner å praktisere som sårlege, til beste for samfunnet og sine medmennesker. Wilhelm Meisters vandreår er ingen enhetlig fortellende roman, men består av en rammefortelling samt bl.a. brev, dagbokutdrag, filosofiske og religiøse refleksjoner, noveller og fyndord. I ettertid er boken av mange blitt betraktet som en viktig forløper for det 20. århundrets eksperimentelle roman. Sverre Dahl har oversatt og skrevet forord til boken. Han fikk Kritikerlagets oversetterpris for sin oversettelse av Wilhelm Meisters læreår.
  Detaljer
  SERIE Wilhelm Meister
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203209147
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Historiske romaner
  Kategorier Narrative theme- Coming of age
  Sted Tyskland
  Sted Italia
  Tidsperiode 18. århundre, 1700 til 1799
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Wilhelm Meisters vandreår (1821-1829) er fortsettelsen av Goethes dannelsesroman Wilhelm Meisters læreår (1795-1796). Læreårene skildrer Wilhelms individuelle utvikling, mens Vandreårene først og fremst har et almenmenneskelig perspektiv. Wilhelm går gjennom de sveitsiske alpedaler mot Italia og begynner å praktisere som sårlege, til beste for samfunnet og sine medmennesker. Wilhelm Meisters vandreår er ingen enhetlig fortellende roman, men består av en rammefortelling samt bl.a. brev, dagbokutdrag, filosofiske og religiøse refleksjoner, noveller og fyndord. I ettertid er boken av mange blitt betraktet som en viktig forløper for det 20. århundrets eksperimentelle roman. Sverre Dahl har oversatt og skrevet forord til boken. Han fikk Kritikerlagets oversetterpris for sin oversettelse av Wilhelm Meisters læreår.
  Detaljer
  SERIE Wilhelm Meister
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203209147
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Historiske romaner
  Kategorier Narrative theme- Coming of age
  Sted Tyskland
  Sted Italia
  Tidsperiode 18. århundre, 1700 til 1799