Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Wekre, Eirik

  Sorter etter

  Fuglefangerne

  179,-

  Inkognito

  179,-

  Operasjon Høye nord

  179,-
  Det norske etterretningsskipet Marjata forsvinner sporløst under et tokt til Nordpolen. Samtidig driver landene rundt Arktis med forhandlinger om delinger av havbunnen under Nordpolen, og når PST får tips om en russisk muldvarp høyt oppe i det norske embetsverket, må de finne ut hvem det er og om Marjatas forsvinning har noe med dette å gjøre. Samtidig som hun opplever en personlig tragedie, må PST-etterforsker Hege Tønnesen sette alle ressurser inn på å løse saka. Dette er den tredje romanen om Hege Tønnesen.

  Operasjon Isbjørn

  179,-
  En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt. Hege Tønnesen, i permisjon fra PST, får motvillig ansvaret for etterforskningen av en ny tragedie: Mor og datter er brutalt henrettet og huset de bodde i nedbrent. Den mistenkte familiefaren er spesialsoldat i Hærens jegerkommando, og han er forsvunnet. I jakten på den mistenkte forstår Hege at hun blir sabotert, og at det dreier seg om en sak i en helt annen størrelsesorden. Dette er den andre romanen om Hege Tønnesen.

  Operasjon Snøhvit

  262,- 299,-

  Operasjon Snøhvit

  169,-

  Operasjon Snøhvit

  179,-
  Ved slaget tolv på nyttårsaften går strømmen over hele Oslo. Sikkerhetssjefen i Norges Bank forsvinner sporløst. Det samme gjør to tredjedeler av hele det norske oljefondet. Politiets sikkerhetstjeneste og den militære etterretningen må handle raskt. Hege Tønnesen i PST står overfor en formidabel oppgave: Hun slåss ikke bare mot en uidentifisert ytre fiende, men også med intriger i egne rekker. Dette er den første romanen med Hege Tønnesen i hovedrollen.

  Spill uten regler

  179,-
  John Abel kommer til Kragerø for å overta ansvaret for en halvferdig golfbane. Det blir ikke hva han hadde tenkt seg, for bak fasaden er ingenting slik det ser ut. Abel trekkes inn i en voldsom maktkamp mellom grådige investorer, korrupt politi, anonyme bakmenn og en MC-klubb med stor og brutal omsorg for egne interesser. Dette er forfatterens debut.

  Trollmannens læregutt

  179,-
  Dette er den fjerde romanen om Hege Tønnesen.

  Wekre, Eirik