Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Watt, Tom

  Sorter etter

  Den nye spissen

  119,-
  Nikolai er kaptein på Jaguarene. På fotballskole i sommerferien treffer han Jonna, som blir lagets nye spiss, selv om han ikke bor i Midtbygda. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Den store kampen

  119,-
  Storehammer skal møte Brann i tredje runde i cupen. Nå må Jaguarene skaffe penger slik at de kan kjøpe billetter til kampen. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Din tur til å stå i mål

  119,-
  Alle kaller Kristoffer for Kipern, men nå er han lei av å stå i mål. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Hvem har fotballskoene mine?

  129,-
  Jaguarene har en viktig kamp, men Makka kan ikke finne fotballskoene sine. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Hvem heier du på?

  119,-
  Nikolai går på Midttun skole, broren Alex går på Dalen skole. Nå skal fotballlagene møtes i en skolekamp. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Hvem skal vaske draktene?

  119,-
  Jaguarene skal spille kamp i morgen, men noen har glemt å vaske draktene. De lukter ikke godt, og nå må de finne på noe lurt. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Jaguarene 1

  599,-
  Kassetten inneholder seks bøker som følger fotballaget Jaguarene. Serien er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver. Innhold: Hvem har fotballskoene mine?, Den nye spissen, Lokaloppgjøret, Hvem skal vaske draktene?, Den store kampen og Stjernespiller ønskes!

  Jaguarene 2

  599,-
  Kassetten inneholder seks bøker som følger fotballaget Jaguarene. Serien er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver. Innhold: Din tur til å stå i mål, Taktikkprat, Hvem heier du på?, Jaguarene blir berømte, Klare for cupen og Selvmålet.

  Jaguarene blir berømte

  119,-
  Jaguarene havner i avisa, men Jonna liker ikke all oppmerksomheten. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Klare for cupen

  119,-
  Makka er lei seg, for han syns laget tapte forrige kamp på grunn av han. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Lokaloppgjøret

  119,-
  Jaguarene er delt i to lag og skal spille mot hverandre i en skolekamp. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Selvmålet

  119,-
  Kipern slipper inn et mål, og han og Abdi er ikke enige om det var et selvmål eller ikke. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Stjernespiller ønskes!

  119,-
  Da spillerne på Jaguarene får høre at det skal komme en talentspeider på neste kamp, begynner de å lure på hvorfor han kommer og hvem det er han skal se på. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Taktikkprat

  119,-
  Nikolai er kaptein på Jaguarene. Det er ikke alltid like lett, når lagkameratene også er vennene hans. Serien om fotballaget Jaguarene er lagd med tanke på elever som kan lese med noe flyt og er skrevet som dialog mellom to og to av spillerne. I tillegg inneholder hver bok en kamprapport, en liten fotballfaglig faktatekst og oppgaver.

  Watt, Tom