Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Vik, Lars

  Sorter etter

  Adgang forbudt for uvedkommende

  162,- 185,-
  Vi møter snushønene Siri og Sonja som ved en tilfeldighet oppdager mistenkelige utslipp ved fabrikken på hjemstedet, og som starter en miljøaksjon med uventede konsekvenser. Boken har vært sendt som hørespill i NRK.

  Dus

  262,- 299,-

  I bevegelse

  320,-
  Gjennom teori og praktiske oppgaver gir boken kunnskap om kropps- og stemmebruk, dans, stilisert bevegelse og bevegelsesimprovisasjon. Boken ser på klovnens arena, og formidler kunnskap om hvordan man ved å bevege tekst, musikk og bilder kan skape sceniske uttrykk. Illustrert.

  Ute

  200,- 228,-
  Balladen om Bohm og Bøhmer: To forsofne fyrer slår tiden i hjel med å fortelle hverandre historier. Men bak historier om grusomme kjemper og dumme prinser lurer spørsmålene: Hvem er vi? Hvor går vi? Og hva gjør vi egentlig her? Sneglegutten: En kattejente og en hundegutt møtes. Hun har en tusing i lomma, han et forlatt hundehus. Men hva gjør to tiåringer ute så sent? Og hva er tristere enn regn, halvfulle ballonger og snauklipte epletrær? Scener fra smørehall 2: Da omstreiferne Inga og Jekken dumper over ungdommene Jo og AG, forvandles en nedlagt smørehall til en møteplass for dronninger og sjeler på avveier, for flakkede skygger og knuste hjerter, for gammelt verktøy, olje, fett og støv.

  Vik, Lars