Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Vestly, Anne-Cath.

  Sorter etter

  Knerten flytter

  262,- 299,-
  Knerten må flytte fra Gampetreff til Bessby fordi far bytter jobb. Lillebror er lei seg for å flytte fra alt han kjenner og er glad i, men det er jo fint at far skal være mer hjemme. Snart blir han venner med skomakeren tvers over gaten, bokhandleren i byen og Magnus, gutten i nabohuset. Dette den fjerde boken om Knerten.

  Knerten gifter seg

  262,- 299,-
  En dag finner Lillebror en liten dame som ligner på Knerten. Hun får navnet Karoline. Knerten liker henne veldig godt, og Lillebror og Vesla lager i stand et bryllup for dem.

  Knerten og forundringspakken

  262,- 299,-
  Det skjer mange rare ting i Besseby denne vinteren. På kirketrappen finner Lillebror og Knerten et lite barn. De kaller henne forundringspakken. Men hvor er moren hennes blitt av?

  Knerten politimann

  227,- 259,-

  Lillebror og Knerten

  262,- 299,-
  Lillebror har nettopp flyttet inn i et nybygget hus sammen med far, mor og storebror Philip. Det bor ingen andre barn i nærheten, men en dag finner Lillebror en gren eller rot som ser akkurat ut som et lite menneske. Lillebror kaller han Knerten og de to blir gode venner.

  Marte og mormor og mormor og Morten

  262,- 299,-

  Mormor og de åtte ungene i skogen

  262,- 299,-

  Mormors promenade

  227,- 259,-

  Trofaste Knerten

  262,- 299,-
  I denne boka kan leserne følge Lillebror og Knerten på nye eventyr. Lillebror har snart fødselsdag og høyest på ønskelisten står en rød sykkel.

  Vestly, Anne-Cath.