Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Vesaas, Tarjei

  Sorter etter

  Dikt i samling

  169,-
  Boka inneheld seks av Vesaas' diktsamlingar: Kjeldene, Leiken og lynet, Lykka for ferdesmenn, Løynde eldars land, Ver ny, vår draum og Liv ved straumen. I tillegg inneheld ho nokre ungdomsdikt og nokre etterlatne dikt. Har register.

  Eg sette brillene på min katt

  201,- 229,-
  Boka inneheld dikta Fuglevise, Smålamma mine, Eit lite lam, Gamle, kloke fru ugle, Tøysevers om katten, Det tronge huset, Tyttebær, Jon og eplet og Månen av Halldis Moren Vesaas og Ein skaremorgon, Brøyteplogen, Fiske på isen, Stutt er folars flygelov, Det var ein gong, Natta, Gunnar og bjørka, Klukkesundag, Båten og fisken og Når alt er rundt av Tarjei Vesaas. Dikta er henta frå Dikt i samling av H.M. Vesaas, Aschehoug 2001 og Dikt i samling av T. Vesaas, Gyldendal 1972.

  Fuglane

  169,-

  Is-slottet

  169,-

  Kimen

  179,-
  Eit drap jagar villskapen opp i alt folket på ei øy. Utan nåde forfølgjer dei drapsmannen. Men så kjem angeren og redsla over hevnen. Fri frå den sanselause brutaliteten må kvar einskild stå andlet til andlet med sitt eige samvit og avgjera korleis det vonde kan sonast.

  Ør og levande

  132,- 150,-
  Noteheftet inneheld kjende dikt av Tarjei Vesaas. Geirr Lystrup har tonesett dikta, og songane er arrangerte for kor.

  Tarjei Vesaas' beste

  219,- 250,-
  Boka inneholder dikt fra 6 av Vesaas' diktsamlinger i perioden 1946 til 1970.

  The birds

  169,-
  Mattis og systera Hege har budd saman i mange år i ei lita stove attmed sjøen. Så finn Mattis ut at han vil gjere nytte for seg som ferjemann. Langt om lenge får han sin første passasjer, ein tømmerhoggar som slår seg til i huset deira. No er ikkje Mattis åleine om kjerleiken til systera.

  The bridges

  149,-

  The ice palace

  199,-

  The ice palace

  129,-

  Vesaas, Tarjei