Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Vernepleiefaglig teori og praksis

  519,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka omhandler den sosialfaglige delen av vernepleie. Forfatterne ønsker å bidra til fagutvikling innen vernepleiefaget ved å presentere nye fagbegreper og videreutvikling av etablerte modeller og arbeidsformer. Boka er først og fremst skrevet for bachelorstudenter i vernepleie. Har litteraturliste og register.
  ISBN/EAN: 9788215017990

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Denne boken henvender seg først og fremst til bachelorstudenter i vernepleie og tar for seg den sosialfaglige delen av vernepleie. Vernepleie er et ungt fag, og forfatterne ønsker å bidra til fagutvikling ved å presentere nye fagbegreper og videreutvikle etablerte modeller og arbeidsformer. Boken er pedagogisk bygget opp, med spesifiserte læringsmål til hvert kapittel. Utfordrende teori gjøres tilgjengelig og lettfattelig gjennom praksisnære fortellinger.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Universitetsforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788215017990
  Kategorier Sosiale tjenester og sosial velferd
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Denne boken henvender seg først og fremst til bachelorstudenter i vernepleie og tar for seg den sosialfaglige delen av vernepleie. Vernepleie er et ungt fag, og forfatterne ønsker å bidra til fagutvikling ved å presentere nye fagbegreper og videreutvikle etablerte modeller og arbeidsformer. Boken er pedagogisk bygget opp, med spesifiserte læringsmål til hvert kapittel. Utfordrende teori gjøres tilgjengelig og lettfattelig gjennom praksisnære fortellinger.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Universitetsforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788215017990
  Kategorier Sosiale tjenester og sosial velferd
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Nærhet og distanse

  529,-
  Den nye utgaven plasserer etikken i en bredere personlig, samfunnsmessig og kulturell kontekst. Boka gir en innføring i teorier som ligger til grunn for yrkesetikk og etisk tenkning knyttet til arbeid med mennesker. Del 1 beskriver yrkesetikkens rammer i forhold til velferdsstat, institusjon og organisasjon. I del 2 blir personlige forutsetninger for yrkesetikk gjennomgått. Del 3 beskriver ulike etiske retninger. Del 4 gir en presentasjon av "KLOK-modellen", som handler om å ta stilling ut i fra etisk tenkning og erfaring. Boken er spesielt godt egnet for utdanninger i helse-, sosial- og skolesektoren.

  Ansvar og etikk i miljøarbeid

  369,-

  Utviklingshemning og habilitering

  499,-
  I denne boken redegjør forfatterne for ulike syn på habilitering, juridiske rettigheter og selvbestemmelse, samtidig som ulike sider ved å bistå andre til best mulig livskvalitet presenteres. Forfatterne skriver om samarbeid rundt habiliteringsprosesser som inkluderer både kartlegging og påvirkning av rammebetingelser og av relasjoner mellom omsorgspersoner og tjenestemottakere. Med litteraturliste og register.

  Refleksjonshåndboken

  259,-
  Boken tar for seg refleksjon som læringsstrategi under studiet. Forfatteren gir tips til framgangsmåter og holdepunkter for hvordan man best kan reflektere i en faglig sammenheng. Boken er beregnet på bachelorstudenter, men kan også benyttes av andre. Har kilder og stikkordregister.