Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Vennerød, Maria Tryti

  Sorter etter

  Dus

  261,- 298,-
  Antologien inneholder 6 skuespill for unge mennesker: Om du kunne av Nina A.M. Eriksadatter, 1975 av Jesper Halle, Hvem på hvit hest av Vigdis Hjorth, Super av Knut Nærum, Portrett av ein varulv av Carl Frode Tiller og Nasjonal prøve av Maria Tryti Vennerød.

  Gokk

  306,- 349,-
  Boka inneheld tre skodespel. "Gokk": Siv reiser til Gokk for å leita etter den bortkomne faren. I staden finn ho eit lokalsamfunn som dyrkar eit heltebilete av same mannen - men mannen sjølv har ingen sett. "Safari": Visedirektøren Teddy oppsøkjer ein forfallen dyrehage etter stengetid. Der møter han den svoltne dyrepassaren Molly. Teddy prøver å gjera ei god gjerning. "Testen": Ein mann og ei ung jente møtest. Jenta har med seg svarbrevet på ein farskapstest.

  Goliat

  306,- 349,-

  Ikkje direkte råka

  262,- 299,-

  Nasjonal prøve

  262,- 299,-
  Ein skuleklasse skal ha nasjonal prøve. På naboskulen har dei fått truslar om ein skulemassakre, men rektor seier at prøven må gå sin gang. Klassens bråkmakar, Vidar, er utvist, og fleire blir urolige for at det er han som står bak truslane. Eit drama om mistru og frykt for det som er annleis.

  Neverland

  262,- 299,-
  Mikkel og moren hans danser som Michael Jackson og kan alle sangene. Mikkel har en dødelig sykdom, og moren forteller at han snart skal til Neverland.

  Rein natur

  201,- 229,-

  Skredfare

  262,- 299,-

  Ti kniver i hjertet

  332,- 379,-

  Vennerød, Maria Tryti