Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Velthuijs, Max

  Sorter etter

  Den forelska frosken

  131,- 149,-
  Frosken kjenner seg så rar, han veit ikkje om han er glad eller lei seg og hjartet bankar fortare enn vanleg. Haren seier at frosken er forelska, og frosken forstår at han er forelska i anda. Da tek han til å undra på korleis han kan få vist anda at han er glad i henne.

  Den store boka om frosken og vennene

  349,-

  Frosken er ein helt

  111,-
  Frosken, anda, grisen og haren er venner. En dag begynner det å regne voldsomt, og elva flommer over sine bredder. Da bestemmer frosken seg for å se etter vennene sine, og alle samles i harens hus. Til slutt har de ikke mer mat igjen, og frosken må sette livet på spill for å redde sine sultne kamerater.

  Frosken er lei seg

  131,- 149,-
  Frosken er lei seg. Han er på gråten, men han veit ikkje kvifor. Rotta prøver å trøyste han, men får han berre til å gråte. Til sist begynner frosken å le, og snart ler alle saman. Frosken er glad att, og ikkje minst Vesle Bjørn er storleg letta.

  Frosken er redd

  131,- 149,-
  Frosken, anda og grisen trur ikkje på spøkelse, men så høyrer dei uhyggelege lydar midt på svarte natta. Dei trøyster seg saman i senga til grisen. Om morgonen blir haren redd då han ikkje finn frosken og anda heime hos seg sjølve.

  Frosken finn ein venn

  131,- 149,-
  Ein fin haustdag finn frosken ein liten bjørn aleine og fortapt i skogen. Frosken bestemmer seg for å ta han med heim og ha han som venn. Haren fortel at bjørnen berre er ei leike som ikkje eingong kan snakke, frosken seier at han skal lære bjørnen det. Og til stor undring for dei andre dyra greier han det. Dei to blir bestevenner og gjer alle ting saman. Men så ein dag seier den vesle bjørnen at han vil dra sin veg, tilbake dit han kom ifrå. Frosken er utrøysteleg. Kjem bjørnen verkeleg aldri tilbake?

  Frosken og anda

  56,-
  I denne boka kan du møte dei to vennene Frosken og Anda. Dei er ute og går seg ein tur, og Frosken har mange idear til kva dei kan finne på. Anda har den beste ideen av dei alle: La oss vere vener for alltid!

  Frosken og den framande

  131,- 149,-
  Ein dag slo ein framand seg ned i skogen. Grisen og anda meinte han var ein farleg tjuv. Men frosken bestemte seg for å undersøke nærmare.

  Frosken og den spesielle dagen

  131,- 149,-
  Dagen i dag er heilt spesiell, det har haren sagt, men frosken anar ikkje kvifor, så han spør vennene sine. Anda seier at det er fredag, grisen seier at det er vaskedag, og rotta seier at kvar dag er spesiell. Men det var ikkje slik haren meinte det.

  Frosken og den vide verda

  131,- 149,-
  Forventningsfull blir frosken med den eventyrlystne rotta på tur. Men frosken savner fort grisen og anda og haren, og han oppdager at den store vide verden er langt hjemmefra.

  Frosken og grisen

  56,-
  I denne boka kan du møte dei to vennene Frosken og Grisen. Dei har begge idear om kva dei skal finne på. Til slutt blir dei enige om å lage noko godt å spise.

  Frosken og rotta

  79,-
  I denne boka kan du møte dei to vennene Frosken og Rotta. Dei graver etter ein skatt, men finner ingen. Men så for Frosken ein ide!

  Velthuijs, Max