Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Vær så god!

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Dette er en kokebok med miljøprofil. Bokens utgiver har invitert en rekke av landets beste kokker og mijøbevisste amatørkokker til dugnad. Boken inneholder blant annet over to hundre oppskrifter som gjør det enkelt å ta miljøhensyn i hverdagen, praktiske ukemenyer som hjelper deg med å planlegge innkjøpene, og en rekke råd om oppbevaring og bruk av råvarer, restemat og naturens ressurser. Har oppskriftsregister.
  ISBN/EAN: 9788272014697

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Spis riktig- spis opp! Hva vi spiser, og ikke minst at vi spiser opp alt, kan utgjøre en vesentlig forskjell for miljøet. I denne kokeboka finner du over to hundre fristende oppskrifter som inspirerer til et mer miljøvennlig kosthold. En rekke av landets beste kokker byr på sine favorittoppskrifter, også på restemat - hva lager vi dersom det blir noe til overs? Praktiske ukesmenyer gjør det enklere å planlegge innkjøpene, og du lærer også å lage mat fra bunnen av, hvordan du utnyter naturens ressurser best mulig og hvordan du oppbevarer maten riktig.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Stenersens forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788272014697
  Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Spis riktig- spis opp! Hva vi spiser, og ikke minst at vi spiser opp alt, kan utgjøre en vesentlig forskjell for miljøet. I denne kokeboka finner du over to hundre fristende oppskrifter som inspirerer til et mer miljøvennlig kosthold. En rekke av landets beste kokker byr på sine favorittoppskrifter, også på restemat - hva lager vi dersom det blir noe til overs? Praktiske ukesmenyer gjør det enklere å planlegge innkjøpene, og du lærer også å lage mat fra bunnen av, hvordan du utnyter naturens ressurser best mulig og hvordan du oppbevarer maten riktig.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Stenersens forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788272014697
  Kategorier Generell matlaging og oppskrifter