(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Caroline Carver

  Tykkere enn vann

  99,-
  Lagerstatus: Reservert nedsettelse
  Format: Pocket
  Journalist India Kane har ingen anelse om byens uhyggelige forhistorie da hun legger ut på veien til Cooinda hvor hun skal møte sin venninne Lauren. Førti år tidligere ble en hel aboriginfamilie massakrert i byen, og etter det har stedet bare blitt kalt Blood Junction. En hjelpsom politimann lar India sitte på inn til byen da bilen hennes bryter sammen. Men Lauren er ikke der, og India bekymrer seg for venninnen. Neste dag blir India arrestert for mordet på venninnen og politimannen som kom henne til unnsetning dagen før. India var den siste som så han i live. Ganske snart må India kjempe for sitt liv, for i tillegg til at politiet er ute etter henne er det en morder som ønsker henne død. Og alt er knyttet til Indias egen fortid, til spørsmålet om hvem hun egentlig er, både mordet på Lauren og det som skjedde i Blood Junction i 1952.
  ISBN/EAN: 9788202222239

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Tykkere enn vann er en forrykende spennende thriller fra Australia som tar sitt utgangspunkt i en skamplett på landets historie og spinner en høyst troverdig og brutal intrige omkring den. Journalist India Kane har ingen anelse om byens uhyggelige forhistorie da hun legger ut på veien til Cooinda hvor hun skal møte venninnen Lauren. Førti år tidligere ble en hel aboriginfamilie massakrert i byen. Etter det har lokalbefolkningen bare kalt stedet Blood Junction. En hjelpsom politimann lar India sitte på inn til byen da bilen hennes bryter sammen ute i ødemarka. Men Lauren er ikke der, og India bekymrer seg for venninnen. Med god grunn skal det vise seg, neste dag blir India selv arrestert for mordet på venninnen og politimannen som kom henne til unnsetning dagen før. India var den siste som så mannen i live. Ganske snart må India kjempe for sitt liv, ikke bare er politiet etter henne, men det er en morder der ute som ønsker henne død. Og alt er knyttet til Indias egen fortid, til spørsmålet om hvem hun egentlig er. Både mordet på Lauren og det som skjedde i Blood Junction i 1952. Orig.tittel: Blood Junction Oversatt av Stian Omland Les utdrag fra boken
  Detaljer
  SERIE India Kane
  Utgivelsesår 2003
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202222239
  Kategorier Thriller
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Sted Australia
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Tykkere enn vann er en forrykende spennende thriller fra Australia som tar sitt utgangspunkt i en skamplett på landets historie og spinner en høyst troverdig og brutal intrige omkring den. Journalist India Kane har ingen anelse om byens uhyggelige forhistorie da hun legger ut på veien til Cooinda hvor hun skal møte venninnen Lauren. Førti år tidligere ble en hel aboriginfamilie massakrert i byen. Etter det har lokalbefolkningen bare kalt stedet Blood Junction. En hjelpsom politimann lar India sitte på inn til byen da bilen hennes bryter sammen ute i ødemarka. Men Lauren er ikke der, og India bekymrer seg for venninnen. Med god grunn skal det vise seg, neste dag blir India selv arrestert for mordet på venninnen og politimannen som kom henne til unnsetning dagen før. India var den siste som så mannen i live. Ganske snart må India kjempe for sitt liv, ikke bare er politiet etter henne, men det er en morder der ute som ønsker henne død. Og alt er knyttet til Indias egen fortid, til spørsmålet om hvem hun egentlig er. Både mordet på Lauren og det som skjedde i Blood Junction i 1952. Orig.tittel: Blood Junction Oversatt av Stian Omland Les utdrag fra boken
  Detaljer
  SERIE India Kane
  Utgivelsesår 2003
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202222239
  Kategorier Thriller
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Sted Australia