Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Tvedt, Terje

  Sorter etter

  Bilder av de andre

  399,-
  En meget perspektivrik bok om grunnproblemer i bistandspolitikken. Den spør hvilke bilder av "de andre" som oppsto i Norge i den perioden da vi, en promille av verdens befolkning, med begrenset erfaring og kunnskap om Asia, Latin-Amerika og Afrika, ble stilt overfor dem - som deres veivisere og hjelpere. Boka diskuterer bl.a. forbindelseslinjene mellom Livingstone og bistandsekspertene, peker på dogmer i norsk bistandspolitikk, spør om eidsvollsmennenei 1814 kan være U-landenes forbilder, og avslutter med å spørre hva vi kan lære av tegneseriefiguren Fantomet.

  Bokføringsloven

  429,-

  Det internasjonale gjennombruddet

  323,- 369,-

  En reise i vannets fremtid

  437,- 499,-
  Boka tar leseren med på ei reise til 25 land, og forfatteren reflekterer over den politiske, økonomiske og kulturelle betydning vannet vil få i framtida. Du kan bl.a. lese om dikene i Nederland, oversvømmelser i Venezia, og utbyggingsprosjekter langs elvene i Kina og Afrika. Har litteraturliste og stikkordsregister.

  Nilen

  249,-

  Norske tenkemåter

  199,-

  Vann

  350,- 399,-
  Boka tar leseren med på ei reise til flere land på fire kontinenter, og ser på vannets betydning for ulike samfunns utvikling. Forfatteren viser også hvordan dagens samfunn er avhengig av vann og av å kunne kontrollere det.

  Tvedt, Terje