Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Try, Kjetil

  Sorter etter

  Frels oss fra det onde

  179,-
  Ti år gamle Nadija Hazic kommer hjem fra skolen og finner mora brutalt drept. Da etterforskerne Rolf Lykke og Parisa Sadegh oppdager at den dreptes mac er borte, og at hun har drevet med nettdating, har de plutselig mange mistenkte å forholde seg til. Dette er andre bok om Lykke og Sadegh.

  La de små barn komme til meg

  179,-
  En skuespiller forsvinner tilsynelatende uten spor, inntil førstebetjent Rolf Gordon Lykke finner det ene sporet som er etterlatt på åstedet. Det viser seg at dette er ikke noen vanlig forsvinningssak, men en makaber drapssak, og flere blir sporløst borte. Dette er første roman om etterforskerne Rolf Lykke og Parisa Sadegh.

  Pavlovs hunder

  179,-
  Den arbeidsløse reklamemannen Martin Brøther smeller bilen sin inn i en container. Hos den lurvete biloppretteren, en kompis fra militærtjenesten, oppstår ideen om å etablere et reklamebyrå i verkstedet, med bilbransjen som målgruppe. Byråets første kunde viser seg imidlertid å bli et legemiddelfirma som trenger hjelp til å lansere en ny astmamedisin. Martin stusser, hvorfor blir hans firma valgt? Enda mer mistenksom blir han når han får opplysninger som tyder på at medisinen er helsefarlig. Snart vikler Martin seg inn i et nett av storstilt svindel, skruppelløs grådighet og brå død.

  Try, Kjetil