Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Truls á la Hellstrøm

    393,-
    449,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788248920465
    Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat. Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
    Detaljer
    SERIE Truls à la Hellstrøm
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Kagge
    Språk Bokmål
    ISBN 9788248920465
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Kategorier Reiseskildringer
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat. Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
    Detaljer
    SERIE Truls à la Hellstrøm
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Kagge
    Språk Bokmål
    ISBN 9788248920465
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Kategorier Reiseskildringer
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Hjemme hos Trond Moi

    350,- 399,-

    Hjemlandet

    393,- 449,-

    1343 fantastiske fakta

    297,- 339,-