Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Trebåten

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Dette er en håndbok som omhandler vedlikehold og reparasjoner av trebåter. Den gir veiledning og hjelp fra du kjøper trebåt til den trenger oppussing. Noen emner er vedlikehold, renovering, overflatebehandling, tetningsmidler, liming og epoksyrenovering. Boken er beregnet på både ferske og erfarne båteiere. Har ordliste.
  ISBN/EAN: 9788202299286

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Før visste alle båtfolk hvordan man vedlikeholder en trebåt. I dag er denne kunnskapen forbeholdt entusiastene. Med denne boken blåser forfatteren liv i denne kunnskapen, slik at du nå kan bytte et bord og blande dine egne linoljefarger. Trebåten gir veiledning og hjelp fra du kjøper trebåt til det er på tide å gi båten et nytt liv. Boken beskriver både tradisjonelle og moderne metoder som også amatører kan benytte seg av. Emner som vedlikehold, renovering, overflatebehandling, tetningsmidler, liming og epoksyrenovering er illustrert og forklart i detalj.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202299286
  Kategorier Båtsport og rekreasjon
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Før visste alle båtfolk hvordan man vedlikeholder en trebåt. I dag er denne kunnskapen forbeholdt entusiastene. Med denne boken blåser forfatteren liv i denne kunnskapen, slik at du nå kan bytte et bord og blande dine egne linoljefarger. Trebåten gir veiledning og hjelp fra du kjøper trebåt til det er på tide å gi båten et nytt liv. Boken beskriver både tradisjonelle og moderne metoder som også amatører kan benytte seg av. Emner som vedlikehold, renovering, overflatebehandling, tetningsmidler, liming og epoksyrenovering er illustrert og forklart i detalj.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202299286
  Kategorier Båtsport og rekreasjon