Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Torvund, Helge

  Sorter etter

  Alt brenner

  245,- 279,-

  Filosofisk

  175,- 199,-

  Inntil vidare ventar me her

  150,-
  Samlingen inneholder 34 dikt om dagliglivets betraktninger. Forfatteren har tidligere utgitt 18 diktsamlinger.

  Kitty K.

  250,-
  Boka gir både naturens mangfald og krigens aktualitet si stemme, og i desse dikta blir avstanden mellom utanriksministerens hovud og ein fjellknaus borte. Boka munnar ut i ein lengre diktsekvens der målarinna Kitty Kielland er sentral.

  Sjelsord

  288,- 329,-
  Forfattaren tek for seg forholdet mellom poesi og terapi, og om erfaringer med å nytta ord for å framkalla hypnotisk transe i terapeutisk samanheng. I granskinga av samspelet mellom poesi og hypnose viser han at moderne poeter nyttar både gamle og nye verkemiddel i dikta. Den raude tråden i boka er det som får mennesket til å ty til ordet. Forfattaren fokuserar på dei ordmøta der menneske er i endring, der forløysande ord kan skapa meir oversikt over det ein opplever, og der orda opnar nye sjelelege landskap. Forfattaren beskriv boka som eit forsøk på å visa at ein kan øva seg opp til å innta ei haldning som lettare opnar augeblinken for nærleik. Har litteraturliste.

  The sudden cats

  218,- 249,-

  Tidslys

  245,- 279,-

  Trur du på lyng?

  200,-
  Forfatteren beskriver i diktene sine observasjoner av hverdagens detaljer, både i naturen, mellommenneskelige relasjoner og i familien.

  Umerkeleg, merkeleg

  200,-
  Torvund (f. 1951) debuterte i 1977 med diktsamlinga "Hendene i byen". Dette er hans sekstande diktsamling.

  Vivaldi

  218,- 249,-
  Tyra har det ikkje greit på skulen. Dei andre vil ikkje vere saman med henne, dei snakkar ikkje til henne og av og til spenner dei bein på henne. Ho liker å vere saman med katten sin, Vivaldi, og å spele piano, men ho forstår ikkje kva det er som gjer at dei andre oppfører seg slik mot henne.

  Torvund, Helge