Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Hilary Boyd

  Torsdager i parken

  169,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788283180077

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Hvor går grensen mellom løgn og fortielse? Og hva gjør du om du oppdager at ekteskapet ditt er bygget på falske premisser? Jeanie blir både frustrert og forbannet da mannen hun har vært gift med halve livet, plutselig forlater ektesengen og flytter inn på gjesterommet for godt. Han nekter å snakke om det, uansett hvor mye hun raser og trygler - og etter hvert forsoner Jeanie seg med situasjonen. Hver torsdag tar hun med seg datterdatteren Ellie til parken. Der møter hun flotte og omgjengelige Ray, som er rake motsetningen til ektemannen. De to kan snakke sammen om alt. Snart lever Jeanie for torsdagene - men har hun mot til å vende ryggen til sitt gamle liv for kjærlighetens skyld? Torsdager i parken er en varm og romantisk fortelling om kjærlighet og vanskelige valg i livet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Apropos forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788283180077
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Sted England
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Hvor går grensen mellom løgn og fortielse? Og hva gjør du om du oppdager at ekteskapet ditt er bygget på falske premisser? Jeanie blir både frustrert og forbannet da mannen hun har vært gift med halve livet, plutselig forlater ektesengen og flytter inn på gjesterommet for godt. Han nekter å snakke om det, uansett hvor mye hun raser og trygler - og etter hvert forsoner Jeanie seg med situasjonen. Hver torsdag tar hun med seg datterdatteren Ellie til parken. Der møter hun flotte og omgjengelige Ray, som er rake motsetningen til ektemannen. De to kan snakke sammen om alt. Snart lever Jeanie for torsdagene - men har hun mot til å vende ryggen til sitt gamle liv for kjærlighetens skyld? Torsdager i parken er en varm og romantisk fortelling om kjærlighet og vanskelige valg i livet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Apropos forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788283180077
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Sted England