Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Tison, Annette

  Sorter etter

  Barbapapa

  149,-
  Barbapapa fødes i en hage når Jacob vanner blomster. Etter hvert blir han så stor at han må flytte. Han ender opp i en dyrehage, men Barbapapa har det ikke bra i buret sitt. Da oppdager han at han kan endre form, og smetter ut gjennom gitteret. Dette er den første boka om Barbapapa.

  Barbapapa redder dyra

  149,-
  Når Barbapapa, Barbamama og Barbabarna padler en tur på elva, møter de noen sjuke dyr. De tar dem med seg hjem og gir dem et fristed. Det fins dessverre flere dyr som er truet, og Barbapapa bygger en mur for å beskytte dem mot jegere og forurensing. Når dette ikke hjelper flyr de alle sammen til en annen planet. Dette er den fjerde boka om Barbapapa.

  Barbapapas skole

  131,- 149,-
  På tvillingenes nye skole er alt bare kaos. Lærerne klarer ikke holde kontroll på barna, som bare bråker og slåss. Barbapapa skjønner at ingen barn er like, og at alle ønsker å gjøre forskjellige ting. Derfor starter han sin egen skole. På Barbapas skole kan barna selv få velge. De kan for eksempel gå på Barbafin og Barbalalas musikkskole, lære om dyr med Barbazoo, eller skru og mekke sammen med Barbaflink. Dette er den femte boka om Barbapapa.

  Barbapapas sommer

  149,-
  Barbafamilien drar på ferie til en øde øy. Der bader de og koser seg. Men plutselig begynner de å krangle, og ingen vil leke med hverandre. Alle bygger hvert sitt hus og maler det i sin farge. Mens de maler bryter det ut en malingskrig, og tilslutt ser alle helt like ut.

  Barbapapas vinter

  131,- 149,-

  Tison, Annette