Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Tiller, Tom

  Sorter etter

  Aksjonslæring

  479,-
  Boka presenterer aksjonslæring og argumenterer for at dette er en motor i den nye læreplanen i skolen, Kunnskapsløftet. Boka viser til konkrete erfaringer hentet fra sentrale norske og nordiske prosjekt og tar bl.a. opp spørsmål som hvordan aktiv deltakelse i aksjonslæring og i forskende partnerskap har påvirka kompetanse og yrkesutøvelse, og på hvilken måte aksjonslæringsopplegg bidrar til st skoler blir lærende organisasjoner og til at læringskulturer styrkes. Har litteraturliste.

  Den andre dagen

  479,-
  Uttrykket den andre dagen står for en ny måte å drive skole på der liv og læring balanseres. I boka gis eksempler på andredagens pedagogikk fra flere land. Boka henvender seg til lærere, førskolelærere, ledere, foreldre, politikere og alle som er interessert i skole og utdanning. Har litteraturliste.

  Læringskoden

  369,-

  Metoden gjort - lært - lurt

  309,-

  Ti tanker om skolen

  299,-
  Boken inneholder ti brev om skolekulturen, skrevet av en bestefar til et barnebarn. Forfatteren gir blant annet råd om hvordan den gode skolen kan videreutbygges, og tar opp temaer som styrking av verdiskolen, viktigheten av å se den enkelte elev, læringslyst og bygging av gode læringskulturer. Har litteraturliste.

  Verdsettende ledelse

  339,-

  Tiller, Tom