Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Tiden flyr

  455,-
  519,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boken tar for seg Norges Luftsportforbund gjennom hundre år. Her presenteres de forskjellige luftsportene: ballongflyging, seilflyging, modellflyging, motorflyging, fallskjermhopping, hanggliding, paragliding og mikroflyging, samt andre temaer som blant annet internasjonal virksomhet og samfunnsnyttige flytjenester.
  ISBN/EAN: 9788272862168

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Det startet med varmluftsballong og dukkledde vinger, dumdristighet og mannsmot. I år er det 100 år siden Norsk Luftseiladsforening ble stiftet, 5. mai 1909 - i dag bedre kjent som Norges Luftsportforbund. Med gassballongen "Norge"s første luftferd over Oslo i februar 1910 startet norsk luftfart og luftsport hånd i hånd. I pionertiden handlet det om å erobre luftrommet, gjerne i de utroligste farkoster. Pilotene gikk til værs med en blanding av flyentusiasme og dødsforakt. I dag er det glede, frihet og spenning - og en stor entusiasme - som er drivkraften for landets luftsportsutøvere, enten det er innenfor modellflyging, seilflygning, motorflyging eller fallskjermhopping. Føy til ballongflygning, hanggliding, paragliding og mikroflygning, og man får et mer dekkende bilde av alle aktivitetene. Denne boken presenterer Norges Luftsportforbunds historie, fra starten og fram til i dag. En historisk luftferd gjennom 100 år, med krig og fred, motgang og velstand, drevet fram av pionerer, entusiaster og ledere, og med alle landets luftsportsinteresserte bak som støttespillere og utøvere.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Akilles
  Språk Bokmål
  ISBN 9788272862168
  Kategorier Europeisk historie
  Kategorier Luftsport og rekreasjon
  Sted Norge
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Det startet med varmluftsballong og dukkledde vinger, dumdristighet og mannsmot. I år er det 100 år siden Norsk Luftseiladsforening ble stiftet, 5. mai 1909 - i dag bedre kjent som Norges Luftsportforbund. Med gassballongen "Norge"s første luftferd over Oslo i februar 1910 startet norsk luftfart og luftsport hånd i hånd. I pionertiden handlet det om å erobre luftrommet, gjerne i de utroligste farkoster. Pilotene gikk til værs med en blanding av flyentusiasme og dødsforakt. I dag er det glede, frihet og spenning - og en stor entusiasme - som er drivkraften for landets luftsportsutøvere, enten det er innenfor modellflyging, seilflygning, motorflyging eller fallskjermhopping. Føy til ballongflygning, hanggliding, paragliding og mikroflygning, og man får et mer dekkende bilde av alle aktivitetene. Denne boken presenterer Norges Luftsportforbunds historie, fra starten og fram til i dag. En historisk luftferd gjennom 100 år, med krig og fred, motgang og velstand, drevet fram av pionerer, entusiaster og ledere, og med alle landets luftsportsinteresserte bak som støttespillere og utøvere.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Akilles
  Språk Bokmål
  ISBN 9788272862168
  Kategorier Europeisk historie
  Kategorier Luftsport og rekreasjon
  Sted Norge