Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Sverre Moe

  Tid - en sosial konstruksjon?

  259,-
  295,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Heftet
  Temaet i denne boka er begrepet tid. Hva er tid? Er tiden en egenskap ved verden? Finnes det både en objektiv, ytre og felles tid og en relativ, indre og kontekstualisert tid? Boka gir en oversikt over hvordan menneskene gjennom historien har forsøkt å svare på slike spørsmål. Har litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788279353034

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Finnes det tid i verden, en tid som går uavhengig av oss mennesker, eller er tid noe vi mennesker har konstruert for å kunne oppleve og organisere våre aktiviteter på en meningsfull måte? Er tiden en egenskap ved verden, eller er den en sosial konstruksjon? Boken gir en oversikt over hvordan vi mennesker har forsøkt å svare på slike spørsmål fra de første samfunnsformer til dagens samfunn, hvor "tid" fremstår som et av vitenskapens vanskeligste begrep.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Abstrakt
  Språk Bokmål
  ISBN 9788279353034
  Kategorier Kunst og kultur
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Finnes det tid i verden, en tid som går uavhengig av oss mennesker, eller er tid noe vi mennesker har konstruert for å kunne oppleve og organisere våre aktiviteter på en meningsfull måte? Er tiden en egenskap ved verden, eller er den en sosial konstruksjon? Boken gir en oversikt over hvordan vi mennesker har forsøkt å svare på slike spørsmål fra de første samfunnsformer til dagens samfunn, hvor "tid" fremstår som et av vitenskapens vanskeligste begrep.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Abstrakt
  Språk Bokmål
  ISBN 9788279353034
  Kategorier Kunst og kultur