Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Thorup, Torill

  Sorter etter

  Arvestrid

  111,-

  Avgrunnen

  98,-
  Gaupås, 1908. Inga venter barn igjen, men er usikker på hvem faren kan være. Virkeligheten er i ferd med å gå opp for henne. Enke og med barn vil få byens sladrekjerringer til å meske seg.

  Avskjed

  98,-

  Avsløringer

  79,-
  Gudrun tilstår for Inga at barnet hun bærer ikke er Martins, men hennes egen fars, og Inga konfronterer Niels. Torstein på Øvre Gullhaug frir til Sigrid, og hun takker ja uten å rådslå med faren.

  Besettelsen

  98,-

  Besøket fra Amerika

  111,-

  Den glemte datteren

  98,-

  En gnist av håp

  111,-

  Enken

  113,-

  Fantebarn

  113,-

  Farlig fiende

  98,-
  Gaupås, 1908. Inga får seg en farlig uvenn da hun sender Erling bort fra gården. Han truer med å fortelle lensmannen at hun hjalp Bjørnar med å rømme.

  Farshjerte

  109,-

  Flukten fra fortiden

  98,-

  For alle vinder

  109,-

  Forfølgeren

  111,-

  Forfulgt

  109,-

  Forsmådd

  98,-
  Inga blir sparket i vilt raseri. Lensmannen antyder at det er Martin som kan ha gjort det, noe Inga ikke vil få seg til å tro. Han var jo opptatt med å danse med Ingebjørg. Men hun vet at mennesker kan handle overilt i blind sjalusi. Han hadde jo dessuten drukket. Inga forteller lensmannen at Martin Storedal var sammen med gjestene ved midnatt. Hun vet ikke om hun sier sannheten, men hun vil ikke at Martin skal bli mistenkt.

  Fortid og fortielser

  111,-

  Gabriellas flukt

  29,-
  Sande i Vestfold, 1908. Sammen med sønnen Ole Johan flytter Gabriella inn på gården Øvre Tronstad. Det vekker oppsikt at ei rikmannsdatter bosetter seg der, men samtidig er det ingen som vil snakke om den tragedien som fant sted på Øvre Tronstad for to år siden.

  I ondskapens tjeneste

  98,-
  Inga setter sitt eget og sitt ufødte barns liv på spill for å redde Niels' datter Gudrun fra å drukne. Inga føder datteren Emilia, men er engstelig for å la henne være alene med Gudrun etter at hun kommer med trusler mot barnet. Samtidig får Inga stadige antydninger fra flere hold om at Niels ikke er Emilias far.

  Isdronningen

  44,-

  Jaget

  98,-
  Elen har kommet til gården og Sigrid er nysgjerrig på om mormoren vil fortelle henne den sanne historien bak lillesøsterens død. Kristian sliter med fortiden og Inga har det tungt etter bryllupet på Storedal.

  Kvinnelist

  98,-

  Løgner

  98,-
  Inga blir forelsket i den nye, kjekke slåttekaren som er kommet til Gaupås for å hjelpe til. Samtidig ser det ut til at Kristian må i retten, og Inga må jobbe hardt for å beholde Svartdal i slekten.

  Thorup, Torill