Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Thelle, Notto R.

  Sorter etter

  Det skjedde ikke i Betlehem

  140,- 160,-
  Boka henter tema fra kirkeårets tre første faser, advent, jul og åpenbaringstid, og ser på hva det er med disse beretningene som får mennesker til å lytte og undre seg.

  Dialog er svaret på alt

  75,- 85,-

  Ditt ansikt søker jeg

  140,- 160,-
  Essays om en dobbelt lengsel: menneskets søken etter et sannere gudsbilde bortenfor vrengebilder og tomme ord, og den enkeltes uro etter å finne sitt eget ansikt. Bibelens billedverden åpnes mot andre religiøse landskaper og lar leseren orientere seg uten å behøve å føle seg innfanget.

  Gåten Jesus

  219,- 250,-
  I denne boka stiller forfatteren spørsmålstegn ved monotonien i tradisjonell forkynnelse om Jesu død. Han mener at det er en sviktende kommunikasjon som gjør at mange sitter igjen med vrengebilder av en hevngjerrig Gud.

  Hinduismen og buddhismen

  559,-
  Boka gir ei oversikt over hinduismens og buddhismens historie og utvikling. Religionenens lære og forestillinger blir gjennomgått med teksteksempler, kommentarer og billedstoff. Boka ser også på religionenens praktiske sider, bl.a. hvordan religionen praktiseres, hvordan tradisjonene formidles og hvilken rolle religionen spiller i samfunnet. Boken er tilpasset pensumrammene på lærerhøgskolene, men passer også for andre interesserte. Har litteraturliste og register.

  Hva er da et menneske?

  288,- 329,-

  Hvem kan stoppe vinden?

  123,- 140,-
  I seksten år har forfatteren levd i nærkontakt med japansk buddhisme og andre religioner. Her lar han leseren møte buddhistmestere, filosofer og religiøse ledere, delta i meditasjoner og på pilgrimsreiser.

  Juleevangeliet

  218,- 249,-
  Boka inneholder selve Juleevangeliet, fra Evangeliet etter Lukas, kapittel 2, vers 1-20, hentet fra Bibelselskapets oversettelse NT05. I tillegg har boka en tekst om Julevangeliet og dets budskap.

  Kjære Siddhartha!

  174,- 198,-
  Forfatteren beskriver hva som skjedde da han forsøkte å leve i åpen dialog med Østens tradisjoner. Han bearbeider den vestlige Østen-lengsel i form av brev, samtaler og refleksjoner. Med litteraturliste.

  Prinsessens engler

  262,- 299,-
  Boka inviterer til ettertanke og samtale rundt temaet alternativ spiritualitet, med engledebatten rundt prinsesse Märtha Louise som utgangspunkt.

  Thelle, Notto R.