Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Olav Hoel Dørum

  Tenk smartere

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788248922025

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  IQ-test, hjernenøtter og over 160 oppgaver! I denne boka får du bryne deg på over 160 ulike oppgaver som brukes av Mensa, foreningen for de med høyest intelligens i befolkningen. Hvor smart er du egentlig selv? Finn det ut ved å ta en IQ-test laget for denne boka. Du kan også lese den aller siste og oppdaterte kunnskapen om hva intelligens egentlig er - hva vil det si å være intelligent? Kan man øve seg opp til å utnytte egen IQ bedre? Finnes det flere former for intelligens? Hvordan har synet på intelligens forandret seg gjennom tidene? Hvordan måler man intelligens og hvorfor er noen smartere enn andre?
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Kagge
  Språk Bokmål
  ISBN 9788248922025
  Kategorier Forbedring av hukommelsen og teknikker for tenkning
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  IQ-test, hjernenøtter og over 160 oppgaver! I denne boka får du bryne deg på over 160 ulike oppgaver som brukes av Mensa, foreningen for de med høyest intelligens i befolkningen. Hvor smart er du egentlig selv? Finn det ut ved å ta en IQ-test laget for denne boka. Du kan også lese den aller siste og oppdaterte kunnskapen om hva intelligens egentlig er - hva vil det si å være intelligent? Kan man øve seg opp til å utnytte egen IQ bedre? Finnes det flere former for intelligens? Hvordan har synet på intelligens forandret seg gjennom tidene? Hvordan måler man intelligens og hvorfor er noen smartere enn andre?
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Kagge
  Språk Bokmål
  ISBN 9788248922025
  Kategorier Forbedring av hukommelsen og teknikker for tenkning