(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Telhaug, Alfred Oftedal

  Sorter etter

  Kunnskapsløftet - ny eller gammel skole?

  349,-
  Forfatteren går systematisk gjennom de siste årenes utredninger om grunnutdanningen, debattene som de politiske myndigheter har gjennomført, og de beslutninger som de har fattet. Han beskriver, strukturerer og analyserer "kampen" om skolen og tegner et nyansert bilde av de brytningene som har funnet sted, og de tendensene til oppbrudd som gjør seg gjeldende.

  Kunsten å formidle

  255,-

  Norsk skole i kulturkonservativt perspektiv

  215,- 245,-
  Boka inneholder artikler og kronikker om norsk skolepolitikk og pedagogikk. Forfatteren ser blant annet på kvalitetsbegrepet gjennom 70 år, allmennlærerutdanning i historisk perspektiv, populærvitenskapelig formidling, feil ved den norske skole og forelesningskunsten. Med oversikt over forfatterens tidligere publikasjoner.

  Skolen mellom stat og marked

  340,-
  Boka beskriver, analyser og kommenterer norsk skoletenkning og skoleutvikling gjennom de aller siste årene, det vil si fra 1990 og fram til år 2005. Boka legger hovedvekten på utdanningspolitikken med beskrivelser av de store begivenhetene, linjene i skoleutviklingen og av hovedaktørene. Den gir fyldige framstillinger av store reformtiltak som reformene i grunnskolen, videregående skole, høyere utdanning, lærerutdanningen og i voksenopplæringen.

  Skolen som motkultur

  238,-

  Telhaug, Alfred Oftedal