Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Tekster om læring

  248,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Heftet
  Boken inneholder 31 tekster som tilsammen gir en bred, variert og allsidig belysning av læringsteoriens mange områder og perspektiver. Tekstene spenner vidt fra Deweys berømte essay fra 1902 om barnet og læreplanen, til en rekke store navn som Vygotsky, Leontjev, Piaget, Erikson Rogers, Bruner og Ziehe. Hovedvekten er lagt på tekster fra 1990-årene. Boken gir leseren mulighet til å stifte bekjentskap med de viktigste læringsteoretikerne, og i tillegg få et innblikk i læringsteoriens mangfoldighet og forskjellighet. Har litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788778671141

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Tekster om læring er en tekstsamling redigeret af professor Knud Illeris, der har udvalgt og introduceret 31 danske og oversatte tekster, der belyser emnet læring ud fra en lang række forskellige opfattelser og indfaldsvinkler. Bogen indeholder klassiske tekster af bl.a. Dewey, Vygotsky, Leontjev, Erikson, Rogers og Piaget, der er nogle af århundredets store navne indenfor læringsteori. Størstedelen af bogens tekster er fra 1990'erne samt to helt nye artikler fra år 2000. Der er således tale om en tekstsamling, der kan give læserne mulighed for at stifte bekendtskab med en række væsentlige primærtekster og samtidig dækker en bred vifte af klassiske og aktuelle synspunkter på området.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2000
  Forlag Roskilde universitetsforlag
  Språk Danish
  ISBN 9788778671141
  Kategorier Pedagogikk
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Tekster om læring er en tekstsamling redigeret af professor Knud Illeris, der har udvalgt og introduceret 31 danske og oversatte tekster, der belyser emnet læring ud fra en lang række forskellige opfattelser og indfaldsvinkler. Bogen indeholder klassiske tekster af bl.a. Dewey, Vygotsky, Leontjev, Erikson, Rogers og Piaget, der er nogle af århundredets store navne indenfor læringsteori. Størstedelen af bogens tekster er fra 1990'erne samt to helt nye artikler fra år 2000. Der er således tale om en tekstsamling, der kan give læserne mulighed for at stifte bekendtskab med en række væsentlige primærtekster og samtidig dækker en bred vifte af klassiske og aktuelle synspunkter på området.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2000
  Forlag Roskilde universitetsforlag
  Språk Danish
  ISBN 9788778671141
  Kategorier Pedagogikk