Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Ole Georg Hoaas

  Ta grep

  375,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka ser på hva som er den mest hensiktsmessige måten å delegere myndighet på. Dette er aktuelt i kommunene hvor man skal ha et delegeringsreglement som skal dekke alle lover og forskrifter som en kommune skal håndheve og vise hvordan myndighet er delegert fra kommunestyret til administrasjonen. Boka retter seg mot politikere i kommunestyrer, rådmenn og andre som skal bistå politikere med å sette opp et delegeringsreglement.
  ISBN/EAN: 9788244620895

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Hvem bestemmer hva i en kommune? Hvordan ta grep om de formelle og uformelle prosessene bak beslutninger og vedtak? Mange kommuner mangler rutiner for å ta opp spørsmålet om hva som er den mest hensiktsmessige måten å delegere makt på. I flere tilfeller kommer ikke problemstillingen opp før det oppstår en krise eller konflikt. Boken er et hjelpemiddel til å ha en god prosess basert på innsikt. Den er trygt forankret i kommuneloven og krydret med eksempler og sitater som viser hvor utfordrende disse prosessene kan være, men den viser også hvordan det går an å finne gode løsninger.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Kommuneforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788244620895
  Kategorier Politikk og regjering
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Hvem bestemmer hva i en kommune? Hvordan ta grep om de formelle og uformelle prosessene bak beslutninger og vedtak? Mange kommuner mangler rutiner for å ta opp spørsmålet om hva som er den mest hensiktsmessige måten å delegere makt på. I flere tilfeller kommer ikke problemstillingen opp før det oppstår en krise eller konflikt. Boken er et hjelpemiddel til å ha en god prosess basert på innsikt. Den er trygt forankret i kommuneloven og krydret med eksempler og sitater som viser hvor utfordrende disse prosessene kan være, men den viser også hvordan det går an å finne gode løsninger.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Kommuneforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788244620895
  Kategorier Politikk og regjering