Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Tørrfisk til begjær

    349,-
    398,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    En av forfatterne av denne boken er mesterkokk og vinner av Kokke-OL i 2008, og har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste tørrfiskoppskrifter. Boken inneholder tradisjonelle norske og italienske oppskrifter med tørrfisk, tørrfiskoppskrifter fra Henningsvær, samt et kapittel om tørrfiskens historie i Europa.
    ISBN/EAN: 9788276310986

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2008
    Forlag Messel forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788276310986
    Kategorier Matlaging med fisk og sjømat
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2008
    Forlag Messel forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788276310986
    Kategorier Matlaging med fisk og sjømat