Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Tønnessen, Elise Seip

  Sorter etter

  Begynneropplæring i en sammensatt tekstkultur

  499,-
  Boka følger en gruppe elever gjennom de to første skoleårene. De ser på barnas møte med ulike tekster og på hvordan klasserommet skaper et miljø for slike teksthendinger. Forfatterne drøfter hvilken tekstkompetanse elevene bør utvikle i skolen. Har register og litteraturliste.

  Den andre leseopplæringa

  469,-
  Den første lese- og skriveopplæringa har stått i fokus gjennom lang tid, men den andre leseopplæringa er like viktig for at barn og unge skal få fullt utbytte av sitt liv i tekstenes verden. En fullt utviklet tekstkompetanse innebærer også å kunne lese for eksempel bilder i ulike medier og interaktive tekster på skjerm. Lesing er en kilde til opplevelser og glede, men også en viktig forutsetning for læring. Boka er ment for pedagoger i førskole- og læreryrket. Har register og litteraturlister.

  Film

  549,-
  Boka tar utgangspunkt i filmanalyse og presenterer noen av de verktøyene en slik analyse krever. Den viser bl.a. hvordan en analyse ikke bare skal belyse hva filmen forteller, men også hvordan den forteller og hvilken virkning den har på oss. Boka er bl.a. beregnet for studenter i film- og medieutdanninger ved høgskoler og universitet, men passer også for andre som er interessert i film.

  Multimodal tekstkompetanse

  409,-

  Tønnessen, Elise Seip