Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sydsæter, Knut

  Sorter etter

  Elementær algebra og funksjonslære

  269,-
  Dette er en bok som vil gi det nødvendige grunnlaget økonomistudenter trenger for videre studier i matematikk. Algebra, analyse og geometri blir gjennomgått. Boka er tenkt brukt til forkursene i matematikk på universitetene, NTH og andre økonomiske høgskoler.

  Lineær algebra

  479,-
  Boka gir en innføring i lineær algebra og linneær programmering, og drøfter begreper som matrise, determinant, basis, rang, egenverdi og egenvektor. Dessuten gis en gjennomgang av lineær programmering. Med oppgaver, fasit, litteraturliste og saksregister.

  Matematisk analyse. Bd. 1

  569,-
  Boka gir en innføring i matematisk analyse for studenter innen bedriftsøkonomiske og sosialøkonomiske fagområder, men er også anvendelig for andre studentgrupper. Eksempler og oppgaver er viktige elementer i boka. Det er lagt vekt på eksempler fra økonomi. Har saksregister.

  Matematisk analyse. Bd. 2

  589,-
  Boka gir en innføring i matematisk analyse, skrevet spesielt med tanke på økonomenes behov, men egner seg like godt for andre som er primært interessert i matematikkens anvendelser. Boken bygger videre på matematisk analyse 1.

  Matematisk formelsamling for økonomer

  319,-
  Formelsamlingen er skrevet for studenter i økonomiske og bedriftsøkonomiske fag ved universiteter og høgskoler. Den har etter hvert blitt en standardreferanse for økonomer som bruker matematiske og statistiske metoder i sitt arbeid. I denne fjerdeutgaven er det kommet til mer enn 70 nye formler og resultater. Spesielt er det tatt med noen sentrale begreper og resultater fra handelsteori, spill med ufullstendig informasjon og kombinatorikk. Har litteraturliste og saksregister.

  Sydsæter, Knut