Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Knut Hamsun

  Svermere

  199,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: CD
  Handlingen foregår i Nordland, hos handelsmann Mack på Rosengård, en bror av matadoren på Sirilund. Det er historien om telegrafisten Rolandsen, fra hans ungdoms Nordland, som aldri ble sint og som Hamsun tildiktet prinsessen og halve kongeriket.
  ISBN/EAN: 9788281787315

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  "Det var vær til å flagre i, å sverme i. Det gikk ungdom langs veiene om nettene og de sang og slo i luften med seljekvister. Og fra alle øer og holmer hørtes fuglelyder fra teist og tjeld og måke og ederfugl. Også Ove Rolandsen svermet på sin måte. Det hørtes undertiden sang og gitarspill fra hans rom om nettene ..." Slik begynner Knut Hamsuns Svermere, skrevet som bestillingsverk i 1904. Lett og muntert skulle det være. Og morsomt er det blitt. - Er det ikke utrolig hvor ordene synger? sa Per Bronken som dramatiserte og regisserte for Radioteatret. Og han fikk det til. Medvirkende: Bjørn Sundquist, Marianne Krogh, Maryon Eilertsen, Ivar Nørve, Jan Wiig m.fl.
  Detaljer
  SERIE Et hørespill fra NRK Radioteatret
  Utgivelsesår 2010
  Forlag NRK
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281787315
  Kategorier Klassisk litteratur
  Sted Nordland
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  "Det var vær til å flagre i, å sverme i. Det gikk ungdom langs veiene om nettene og de sang og slo i luften med seljekvister. Og fra alle øer og holmer hørtes fuglelyder fra teist og tjeld og måke og ederfugl. Også Ove Rolandsen svermet på sin måte. Det hørtes undertiden sang og gitarspill fra hans rom om nettene ..." Slik begynner Knut Hamsuns Svermere, skrevet som bestillingsverk i 1904. Lett og muntert skulle det være. Og morsomt er det blitt. - Er det ikke utrolig hvor ordene synger? sa Per Bronken som dramatiserte og regisserte for Radioteatret. Og han fikk det til. Medvirkende: Bjørn Sundquist, Marianne Krogh, Maryon Eilertsen, Ivar Nørve, Jan Wiig m.fl.
  Detaljer
  SERIE Et hørespill fra NRK Radioteatret
  Utgivelsesår 2010
  Forlag NRK
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281787315
  Kategorier Klassisk litteratur
  Sted Nordland