Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Leia Starmann

  Striper

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Leia Starmann er hekta på tegneserier, dataspill, David Bowie og dop. På www.marvel.com finner hun invitasjoner til tilstelninger i forbindelse med et jubileum, samt en konkurranse om å lage den beste tegneserien. Fra den dag er den viktigste drivkraften å komme seg til London, levere sitt bidrag og delta på den store marvel- festen. Dette er forfatterens debutroman.
  ISBN/EAN: 9788202261801

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Romanen forteller om den unge Leia Starmann som er hekta på tegneserier, elektroniske spill, David Bowie og dop. På www.marvel.com finner hun invitasjonen til en konkurranse om den beste tegneserien, og fra den dag er den viktigste drivkraften å komme seg til London, levere sitt bidrag og delta på den store marvel- festen. Romanen finner sted i Jaffa i Israel, Honningsvåg og Norge. Den er ung, provoserende og rå.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202261801
  Kategorier Moderne litteratur
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Romanen forteller om den unge Leia Starmann som er hekta på tegneserier, elektroniske spill, David Bowie og dop. På www.marvel.com finner hun invitasjonen til en konkurranse om den beste tegneserien, og fra den dag er den viktigste drivkraften å komme seg til London, levere sitt bidrag og delta på den store marvel- festen. Romanen finner sted i Jaffa i Israel, Honningsvåg og Norge. Den er ung, provoserende og rå.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202261801
  Kategorier Moderne litteratur