Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Strandskogen, Åse-Berit

  Sorter etter

  Hva sier du?

  310,-
  Boken inneholder uttaleøvelser i norsk. Den kan brukes hvis du lærer norsk som fremmedspråk, hvis du har dårlig uttale i norsk eller hvis du ønsker å bedre din uttale i norsk. Øvelsene er spilt inn på CD-en.

  Norsk for utlendinger 1

  545,-
  CD-ene har 17 lytteøvelser. Passer for ungdom og voksne som vil lære seg norsk i Norge eller i utlandet, og som allerede har fått grunnopplæring i norsk som andrespråk.

  Norsk for utlendinger 1

  80,-

  Norsk for utlendinger 1

  257,-

  Norsk for utlendinger 1

  454,-

  Norsk for utlendinger 2

  477,-
  Boka inneholder 15 leksjoner med emner fra norsk historie, geografi, aktuelle samfunns- og familieforhold og litteratur. Hver leksjon tar opp et tema hvor ord og nyttige uttrykk repeteres i de muntlige og skriftlige oppgavene. På CD-en finnes de innleste tekstene. Boka passer for ungdom og voksne som vil lære seg norsk i Norge eller i utlandet, og som allerede har fått grunnopplæring i norsk som andrespråk. Med norsk-engelsk ordliste.

  Norsk grammatikk for utlendinger

  331,-
  Grammatikken gir ei enkel og oversiktlig framstilling av bøyningsmønstre og regler i norsk (bokmål). Boka gir eksempler slik at leseren kan bruke reglene i praksis og viser og forklarer språkbruk som har vist seg å være vanskelig for utlendinger.

  Preposisjoner og partikler i norsk

  290,-

  Preposisjonsøvelser med svar

  170,-

  Strandskogen, Åse-Berit