Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Stene-Johansen, Knut

  Sorter etter

  25 restauranter i Paris

  87,- 99,-
  Denne guiden gir et portrett av 25 restauranter i Paris. Med informasjon om menyer, priser, beliggenhet og åpningstider.

  Feinschmecker

  525,- 599,-

  Forføreren

  218,- 249,-
  Cyrano, Casanova, Sade, Valmont og Don Juan er kjente navn innen forførelsens kunst. De to sistnevne stammer fra litteraturen. Med disse fem figurene som utgangspunkt søker forfatteren å gi oss et innblikk i forførelsens historie. Boken er en popularisert utgave av "Libertinske strategier" som kom ut i 1996. Med sammendrag og biografier.

  Ledeord

  459,-
  Boka handler om integrering av litteraturvitenskapelig teori i tekstanalyse, og inneholder analyser av sentrale verk i europeisk litteratur, fra Cervantes, Austen og Tolstoj, til Woolf, Blixen og Solstad. Analysene er ordnet etter begreper, ledeord, som etablerer sammenhenger og forskjeller, og gir et mål for tekstenes betydningsmangfold og kompleksiteten i deres retoriske og mimetiske landskap.

  Nødinnganger

  393,- 449,-

  Sykdom som litteratur

  449,-
  Gjennom tretten kapitler ser boka på hvordan kjente sykdommer fremstilles i litteraturen, fra antikken og bibelsk tid til moderne samtidslitteratur. Har litteraturliste og personregister.

  Stene-Johansen, Knut