Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Steen, Thorvald

  Sorter etter

  Balanse

  179,-
  Romanens hovedperson lider av en muskelsykdom og er den yngste på pleiehjemmet. Han deler rom med en veldig pratsom mann og bord med en krigsveteran og ei danserinne. Helt uventet arver de tre den pratsomme romkameraten, og de bestemmer seg for å bruke pengene på en spektakulær måte.

  Den lille hesten

  169,-
  Dette er en roman om de fem siste dagene i Snorre Sturlasons liv. Han hjemsøkes av frykt for sønnen Orækja. Han prøver å skrive en saga om sitt eget liv, der han vil imøtegå de som motarbeider ham i Norge og på Island. Han vil forsvare seg mot ryktene om at han er maktsyk, og en svikefull rundbrenner. Samtidig venter han på å møte sin store kjærlighet. I nærheten av gården forbereder drapsmennene seg til å iverksette ordren de har mottatt. Den 22. september 1241 ble Snorre Sturlason drept på gården Reykholt.

  Det hvite badehuset

  332,- 379,-

  Det hvite badehuset

  379,-

  Det hvite badehuset

  179,-

  Det lengste svevet

  169,-
  En kronisk sykdom satte en stopper for skihopperkarrieren. Nå 20 år senere er han historiker, og bor alene med hunden Sala. De økende bevegelsesproblemene gjør at han blir stadig mer isolert. Men en dag vil forskeren og ungdomsforelskelsen Nina ha ham med som faglig rådgiver på en reise til Konstantinopel. Romanen er en frittstående oppfølger til "Vekten av snøkrystaller" fra 2006.

  Det usynlige biblioteket

  179,-

  Don Carlos ; Giovanni : roman

  129,-
  Romanen "Don Carlos" utkom i 1993, "Giovanni" i 1995. Romanene er formet so to lange monologer i form av brev, skrevet av den italienske emigranten Giovanni Graciani i Argentina i 1830-årene. Giovanni blir trukket inn i et politisk attentat mot den argentinske diktatoren general Rosas, og han møter den unge Charles Darwin. Til broren i Varazze skriver han om smerten, ensomheten, krigen og fornuftens og tvilens dilemma.

  Historier om Istanbul

  262,- 299,-
  Hensikten med denne boka er å vise hvorfor du må se Istanbul. Den gir et innblikk i byens historie, politikk, mennesker, praktbygg, gater og basarer. Har register.

  Kamelskyer

  169,-
  Erik Lindholm er forfatter, med noen få diktsamlinger bak seg. Våren 2003 reiser han til Lisboa for å skrive. Der forelsker han seg i Cecilia, en engelsk journalist. Samtidig er det noe som skjer hjemme, kona er rar i stemmen når han ringer. Parallelt fortelles historien om Saladin, en av de store forbildene i den islamske verden. Saladin kjempet mot korsfarerne,og var lenge en nådeløs krigsherre. Etter gjenerobringen av Jerusalem i 1187 blir han en fortaler for tilgivelse og forståelse.

  Konstantinopel

  129,-
  Som attenåring, i 1108, dro Sigurd Jorsalfar fra Bergen til Jerusalem med seksti skip og ti tusen mann. Hensikten var å bringe hjem en bit av Jesu kors. I Konstantinopel møter han en ung, tyrkisk kvinne. Hun er kommet som flyktning til hovedstaden Bysants, han kommer som korsfarer. Møtet mellom Amina Arslan og kong Sigurd får fatale følger for dem begge.

  Løvehjerte

  169,-
  I denne romanen møter vi Richard I av England, kjent som Richard Løvehjerte. Romanen gir et portrett av mannen som 15 år gammel leder en hær mot sin far og som fjorten år senere blir valgt av paven til å lede det tredje korstoget og erobre Jerusalem, i kamp mot muslimenes leder Saladin.

  Nidaros

  218,- 249,-

  Noen ganger har du helt rett

  227,- 259,-

  Ørkenstormer = Desert storms

  262,- 299,-
  Dette er et drama om korsfareren Rikard Løvehjerte og den muslimske hærføreren Saladin som kjempet om Jerusalem i år 1191. Først og fremst handler stykket om kampen mellom fundamentalistisk tro og menneskelig tvil.

  Ti kniver i hjertet

  332,- 379,-

  Vekten av snøkrystaller

  169,-
  Det er vinteren 1970, og den fjorten år gamle guttens store drøm er å bli skihopper. Men etter et stygt fall i hoppbakken, konkluderer legen med at han lider av en uhelbredelig sykdom. Bare ett skihopp til kan være livsfarlig. Skal han fortelle foreldrene hva legen har sagt, eller skal han holde det hemmelig for å få sveve en siste gang? Hjemme er det som om mor mer og mer lever i sin egen verden og far forsøker å glatte over noe. Romanen gir et bilde av en oppvekst i Oslo på begynnelsen av syttitallet. Det er en roman om et ungt menneskes kamp, og om livet som ikke blir slik man hadde tenkt seg.

  Steen, Thorvald