Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Staalesen, Gunnar

  Sorter etter

  1900

  179,-

  1950

  179,-

  1950

  179,-
  I oktober 1932 blir en mann funnet drept i Puddefjorden. Saken blir etterforsket som et mystisk dødsfall og spørsmålet er om dette har noe å gjøre med det uoppklarte drapet på konsul Frimann, natt til 1. januar 1900. I denne andre boka av trilogien tas trådene fra den første saken opp igjen. Lokale, nasjonale og internasjonale begivenheter danner bakteppet i boka, men fokus er likevel det ubesvarte spørsmålet om hva som skjedde nyttårsnatten år 1900. I løpet av handlingen ser også en liten gutt med etternavnet Veum dagens lys.

  1999

  179,-

  1999

  179,-
  Den elleve år gamle Veslemøy Heggøy forsvant en torsdag i oktober fra stedet der hun bor. Boken begynner med etterlysningen av henne, og det blir en sak for politibetjentene Nymark, Vadheim og Lyngmo. Samtidig hviler skyggen av en annen forbrytelse over persongalleriet. Ennå er det noen som tror at man kan komme til bunns i saken om drapet på konsul Frimann natt til 1. januar 1900. Både den pensjonerte Svend Atle Moland, forfatteren Hjalmar Brandt og en ikke ukjent privat etterforsker med kontor på Strandkaien gjør forsøk på dette. Dette er det tredje bindet i Staalesens trilogi om det 20. århundre.

  Ansikt til ansikt

  179,-
  I denne tolvte romanen om privatdetektiven Varg Veum, finner han han en død mann på venteværelset. Trådene fører tilbake til et mystisk selvmord på Mørekysten, men hva lå bak? Sporene peker mot et studentkollektiv i Bergen på 1970-tallet. Bit for bit nærmer Varg Veum seg mysteriets kjerne, den mørke hemmeligheten som ikke for noen pris må avdekkes. Dette er den 12. romanen om Varg Veum.

  Årets påskekrim

  149,-
  Boka inneholder 13 noveller: En faks fra evigheten Lapidus, Tatt av strømmen Staalesen, Ingenting her, ingenting der Nærum, Det nesten perfekte Damhaug, Notene Lindqvist, Den gale mannen i Firenze Fossum, Nøklene Dahl, Liket i myra Egeland, Et perfekt bankran Nygårdshaug, Haikere Dahl, Å drepe en sangfugl Skagen, Den siste historien Tvedt og Pistolen på plenen Lahlum.

  Begrav meg i Bergen, eller Vaskerelvens rose vender tilbake

  245,- 279,-
  Stykkets handling begynner åtte år etter at handlinga i skuespillet Vaskerelvens rose slutter. Handlinga er lagt til Bergen på 1920-tallet, og på Hotell Havgløtt møter Diana og Hahnegal en gammel fiende, herr direktør Mulken. I sentrum for stykkets intriger står kjærlighet og penger.

  Big sister

  129,-

  Bitre blomster

  179,-

  Blues for Amalie Jensen

  175,- 199,-
  Boka inneholder barndomsskildringer fra Bergen på 1950-tallet.

  Brennede gull

  306,- 349,-

  Bryggenmysteriet

  306,- 349,-

  Bukken til havresekken

  179,-

  Da byen brant

  350,- 399,-

  De døde har det godt

  179,-
  Den bergenske privatdetektiven Varg Veum løser nye mysterier i denne samlinga med åtte korte fortellinger.

  Den tredje døde

  245,- 279,-
  Det har i alle år vært et anerkjent faktum at bare to mennesker omkom som følge av den store bybrannen i Bergen 15. - 16. januar 1916. Først nå er det kommet frem opplysninger som tyder på at et tredje dødsfall av ulike grunner ble hemmeligholdt. Dette er den andre boka om politibetjentene Ole Berstad og Christian Moland.

  Der hvor roser aldri dør

  179,-
  Tre år gamle Mette forsvinner fra sandkassen, rett utenfor familiens kjøkkenvindu i et boligstrøk i Bergen. Bamsen ligger igjen i sanden og ingen har sett henne forsvinne. Nesten 25 år senere vil moren gjøre et siste forsøk, før foreldelsesfristen går ut. Varg Veum tar saken. Dette er den sekstende boka med Varg Veum.

  Dødens drabanter

  179,-

  Falne engler

  179,-

  Hekseringen

  179,-
  Boka inneholder sju fortellinger hvor privatdetektiven Varg Veum mobiliseres til å løse høyst forskjellige problemer.

  Historien i historien

  307,- 350,-

  I mørket er alle ulver grå

  179,-
  Den pensjonerte politimannen Hjalmar Nymark aner en sammenheng mellom en brann på en malingfabrikk med femten omkomne og en morder fra krigens dager med tilnavnet Rottegiften. En dag kommer han i snakk med privatdetektiven Varg Veum, og Veum begynner etterforskningen av kriminaldramaet. Dette er den femte boka om Varg Veum.

  Ingen er så trygg i fare

  332,- 379,-

  Staalesen, Gunnar