Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Spill mer gitar!

  157,-
  179,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Læreboken inneholder tekst, besifring og tabulatur til 20 sanger. Boken fokuserer på samspill, og nesten alle låtene har en ekstra gitar som spiller små riff, soloer og melodier. Bakerst i boken er det en oversikt over alle grepene. CD-en som følger med inneholder innspillinger av sangene.
  ISBN/EAN: 9788280891150

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Mange har ønsket seg en oppfølger og ny bok til Spill Gitar nå! Her er den, og i Spill mer gitar har vi satt fokus på samspill. På nesten alle låtene er det lagt på en ekstra gitar som spiller små "riff", soloer og melodier. Alt dette finnes i tabulatur, men det oppfordres sterkt å lytte mye på lydeksemplene som ligger tilgjengelig for streaming på Spotify, Tidal og andre tjenester. I denneboka lærer du deg å spillelåtersom Route 66, Wild Thing, Harry, Black Magic Woman, Nothing Else Matters, Boulevard Of Broken Dreams, Wish You Were Here, Wonderwallm.flere. I alt 20 låter.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Norsk noteservice
  Språk Bokmål
  ISBN 9788280891150
  Kategorier Strenginstrumenter
  Kategorier Musikkteknikker og musikkveiledninger
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Mange har ønsket seg en oppfølger og ny bok til Spill Gitar nå! Her er den, og i Spill mer gitar har vi satt fokus på samspill. På nesten alle låtene er det lagt på en ekstra gitar som spiller små "riff", soloer og melodier. Alt dette finnes i tabulatur, men det oppfordres sterkt å lytte mye på lydeksemplene som ligger tilgjengelig for streaming på Spotify, Tidal og andre tjenester. I denneboka lærer du deg å spillelåtersom Route 66, Wild Thing, Harry, Black Magic Woman, Nothing Else Matters, Boulevard Of Broken Dreams, Wish You Were Here, Wonderwallm.flere. I alt 20 låter.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Norsk noteservice
  Språk Bokmål
  ISBN 9788280891150
  Kategorier Strenginstrumenter
  Kategorier Musikkteknikker og musikkveiledninger
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Spill enda mer gitar!

  157,- 179,-
  Læreboken inneholder tekst, besifring og tabulatur til 18 sanger. CD-en som følger med inneholder innspillinger av sangene.

  Spill gitar nå!

  159,-
  Boken er basert på det å lytte, se og ta etter, og inneholder derfor relativt få spilleinstruksjoner. CDen brukes sammen med heftet til å stemme gitaren, lære deg sangene og å spille sammen med dem.