Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Spåskolen

  349,-
  398,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Forfatteren tar for seg soltegnsastrologi, kinesisk horoskop, kinesisk håndanalyse, feng shui og tarot med mer.
  ISBN/EAN: 9788248208815

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  I denne boken skal vi granske de fleste av de utallige metoder menneskene har benyttet for å lette på tidens slør. Noen av dem er mer populære enn noensinne, for eksempel astrologi og I Ching, mens håndlesning står lavere i kurs. Andre former er mindre utbredt, men har likevel sine tilhengere, som for eksempel bruk av runer, krystaller og teblader. Vi skal vurdere dem alle like objektivt. I likhet med astrologi følger noen av metodene faste regler, ofte flere tusen år gamle. Andre, for eksempel tarot, krever ferdigheter og kunnskaper av tolkeren, mens andre igjen i høy grad er avhengige av intuisjon, for eksempel hos dem som spår i krystaller. Her forsøker vi å gi tilstrekkelig informasjon, slik at leseren selv kan prøve ut hver spådomsmetode. Noen av dem er enkle, andre ikke.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Notabene forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788248208815
  Kategorier Astrologi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  I denne boken skal vi granske de fleste av de utallige metoder menneskene har benyttet for å lette på tidens slør. Noen av dem er mer populære enn noensinne, for eksempel astrologi og I Ching, mens håndlesning står lavere i kurs. Andre former er mindre utbredt, men har likevel sine tilhengere, som for eksempel bruk av runer, krystaller og teblader. Vi skal vurdere dem alle like objektivt. I likhet med astrologi følger noen av metodene faste regler, ofte flere tusen år gamle. Andre, for eksempel tarot, krever ferdigheter og kunnskaper av tolkeren, mens andre igjen i høy grad er avhengige av intuisjon, for eksempel hos dem som spår i krystaller. Her forsøker vi å gi tilstrekkelig informasjon, slik at leseren selv kan prøve ut hver spådomsmetode. Noen av dem er enkle, andre ikke.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Notabene forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788248208815
  Kategorier Astrologi