Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Kjell Underlid

  Sosial rettferd

  429,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Sosial rettferd blir rekna som ein kjerneverdi og eit grunnleggjande ideal i vårt samfunn - sosialt, kulturelt og politisk. Dette er ei samla og tverrfagleg framstilling om dette emnet. Første del tek for seg rettferdsomgrepet og viser korleis sentrale tenkjarar gjennom 2500 år har forstått dette. Vidare drøftast prinsippet om sosial fordelingsrettferd. Forfattaren drøftar menneskelege konsekvensar av ulikskapen og relaterer dette til omgrepet sosial rettferd. Boka rettar seg mot alle som er interesserte i velferd og fordelingspolitikk. Med litteraturliste, namn- og saksregister.
  ISBN/EAN: 9788252173536

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Kva er sosial rettferd, og kva betyr det i det norske samfunnet i dag? Forfattaren viser korleis ulike tenkjarar til ulike tider har definert rettferdsomgrepet, og han gjer greie for ulike prinsipp for fordeling av gode og bører i samfunnet, som t.d. fordeling etter rettar, fordeling etter forteneste og fordeling etter behov. Fleire sider ved økonomisk-materiell ulikskap i Noreg i dag blir også drøfta og relatert til omgrepet sosial rettferd. Boka rettar seg til alle som er interesserte i velferd og fordelingspolitikk.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252173536
  Kategorier Sosiologi
  Sted Norge
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Kva er sosial rettferd, og kva betyr det i det norske samfunnet i dag? Forfattaren viser korleis ulike tenkjarar til ulike tider har definert rettferdsomgrepet, og han gjer greie for ulike prinsipp for fordeling av gode og bører i samfunnet, som t.d. fordeling etter rettar, fordeling etter forteneste og fordeling etter behov. Fleire sider ved økonomisk-materiell ulikskap i Noreg i dag blir også drøfta og relatert til omgrepet sosial rettferd. Boka rettar seg til alle som er interesserte i velferd og fordelingspolitikk.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252173536
  Kategorier Sosiologi
  Sted Norge