Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sortland, Bjørn

  Sorter etter

  24 i sekundet

  230,-
  Oda og Henrik er på besøk hos onkel Pål, som har jobba i Hollywood og har loftet fullt av filmutstyr og rekvisittar. Vi følgjer dei to inn i ei fiktiv verd og blir presenterte for personar og filmar som har skapt premissa for filmmediet.

  Ærlighetsminuttet

  179,-
  Frida får vite at hun har fått en alvorlig øyesykdom som kan gjøre henne blind. Med interrailbillett og lånte penger reiser hun til Firenze i Italia. Her møter hun Jakob som viser henne kunsten og som samtidig lærer henne å se verden med nye øyne.

  Angkor-mysteriet

  199,-
  Søsknene Sissel, Thor og David er på ferie i Kambodsja. Men når noen begynner å gi dem livsfarlige slanger i overraskelsesgave, da skjønner de at det ikke blir en rolig ferie denne gangen heller.

  Barcelona-mysteriet

  199,-
  Det går rykter om at Stig Svartvik har flyktet fra fengselet i Sydney. David, som er i Barcelona sammen med familien sin, håper på en rolig tur - men det varer ikke lenge før han innser at han er i trøbbel.

  Bergen-mysteriet

  199,-
  David og familien bestemmer seg plutselig for å dra til Bergen, slik at superskurken Stig Svartvik ikke har mulighet til å vite hvor de er. Når de kommer til byen, er det masse gøy som skjer. Og noen små, rare ting som bare David legger merke til. Det er bare det at det som er smått og rart, fort kan bli stort og farlig.

  B-laget lager b-film

  157,- 179,-
  Bønna og de andre på B-laget skal lage film, men det er ikke så lett å bli enig om et tema. Jalla vil lage fotballfilm med kjente fotballspillere som hjelper barn i Afrika, Sigrid vil lage en film om en gutt eller ei jente som ønsker seg kjæreste, mens Bønna vil lage B-film om zombier, vampyrer og damer i tiger-bikinier. Det som hvertfall er sikkert er at de må lage en bedre film enn Tore og A-laget.

  Den solbrente mammaen som blei bytta mot ti kamelar

  149,-
  Moren til Fredrik og Arve har vunnet mange penger i tipping, og spanderer en ferietur til Jordan. Der blir de kjent med en arabisk prins som liker moren, og hun begynner å forhandle om hvor mange kameler han vil betale for å gifte seg med henne.

  Den solbrente mammaen som kledde seg naken for å bli kunst

  149,-
  Her møter vi att dei to brørne Fredrik og Arve, som vi vart kjende med i Den solbrente mammaen som blei bytta mot ti kamelar. Denne gongen har Fredrik byrja på eit brevkurs i teikning. Då er det viktig å gå grundig til verks. Til dømes må ein kunne teikna nakne damer - etter modell. Men det er ikkje så lett å få nokon til å stå modell. Ikkje er det alltid så lurt å spørje heller. Elles får vi høyra om tatoverte kjærastar, om å ha hus i Spania tre veker kvart år, mjukt og hardt sjølvforsvar og om vaksne med eller utan for mange, eller for få, knekte eller heile ribbein.

  Det blir pinlig uansett

  218,- 249,-

  Det er ikkje natta

  250,-
  Vi følgjer 16 år gamle Steve gjennom den vanskelege perioden av livet som puberteten er. Forholdet til det motsatte kjønn er noko av det mest spennande i denne perioden. Forfattaren debuterer med denne boka, der nettopp dette temaet har fått ein sentral plass.

  Dus

  262,- 299,-

  Et kyss for et mål

  157,- 179,-
  Bjørnar ligger hjemme på sofaen, mens alle kameratene er på ferie. Alt han kan tenke på er en jente som er på fotballskole. Men gidder han å være en uke på fotballskole, bare for en jente?

  Ferdinands orgelbok

  335,-
  Dette er en orgellærebok for nybegynnere, med 10 leksjoner og noter til 9 kjente salmer. Parallellt inneholder boken fortellingen om Ferdinand, som begynner å spille orgel for å bli kjent med sin store forelskelse, Elena Bakken.

  Hemmeligheten

  245,- 279,-

  Hemmeligheten

  179,-

  Ho tok av seg blusen og sa ho var bibliotekar

  218,- 249,-

  Ikke bøll med benkesliterne

  157,- 179,-
  Bjørnar, også kalt Bønna, og vennene hans sitter for det meste hjemme i sofaen og spiller Xbox. Nå har foreldrene fått nok av innesittingen, og tvinger dem til å begynne å spille fotball.

  Istanbul-mysteriet

  199,-
  Davids onkel William skal gifte seg med bibliotekarkjæresten Astrid, derfor reiser hele familien til Istanbul. Selv om de har opplevd mange skumle ting når de har vært på reise tidligere, vil de ikke gå glipp av bryllupet. Men det er kanskje ikke så lurt å si ja til å bli med på ei filminnspilling der David skal stjele en tyrkisk nasjonalskatt.

  Jenta med heilt jamne, mjuke augebryn

  174,- 198,-
  Boken handler om en gutt som er blind. Han ser opp til den tøffe Ivan, samtidig som han er litt redd ham. Saja i klassen, derimot, liker han veldig godt. Krigen har akkurat brutt ut der de bor, og en dag da flyalarmen går, må alle løpe ned i kjelleren. Han blir sittende ved siden av Saja, og i mørket er det han som kan hjelpe og trøste henne. Boken har illustrasjoner til å føle på, og en CD med musikk som er en del av handlingen. Tilrettelagt med punktskrift og følebilder.

  Las Vegas-mysteriet

  245,- 279,-

  Las Vegas-mysteriet

  179,-

  Livredd for å leve, dødsredd for å dø

  245,- 279,-

  London-mysteriet

  199,-
  David og familien hans er på ferie i London. Det er en hyggelig tur inntil en gammel bekjent ber om hjelp. David lurer på om de egentlig skulle ha holdt seg unna når de plutselig havner i en gammel lik-kjeller, og det viser seg at det ikke bare er kjelleren som er farlig.

  Sortland, Bjørn