Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Solhjell, Dag

  Sorter etter

  "Dette er kunst"

  399,-

  Det norske kunstfeltet

  459,-
  Boka analyser hvordan produksjon, formidling og bruk av kunst kommer til uttrykk gjennom bestemte sosiale, økonomiske og kulturelle mønstre. Boka er en lærebok for studenter på kunst- og kulturfeltet og et oppslagsverk for politikere, byråkrater, kunstnere og forskere som ønsker å orientere seg innenfor kunstpolitikk, støtteordninger, utdanninger etc. Har register og litteraturliste.

  Formidler og formidlet

  399,-
  Boka gir ei teoretisk framstilling av hva kunstformidling er. Den viser hvordan den kunnskap som er underforstått når vi opplever kunst, bygges opp av kunstformidlere og tas i bruk i kunstformidlingen. Har litteraturliste.

  Staten mot kunstneren

  175,- 199,-

  Tankens form

  331,- 378,-
  Boken inneholder nærmere 200 av Trond Borgens 2000 publiserte kunstkritikker, utvalgt og kommentert av Dag Solhjell. Til sammen gir kritikkene og kommentarene et innblikk i strømningene innen norsk og internasjonal kunst siden 1979, og viser hvordan en kritiker har måttet endre sitt forhold til kunstverkene for å utøve sin kritikk på kunstens endrede premisser. Boken er illustrert med arbeider fra de anmeldte utstillingene. Med oversikt over tidligere utgivelser, og kritikkregister.

  Solhjell, Dag