Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Vikas Swarup

  Slumdog millionaire

  170,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Ram Mohammad Thomas har blitt arrestert etter å ha svart riktig på tolv spørsmål i Vil du bli millionær? Han har blitt arrestert fordi en fattig foreldreløs, som aldri har lest en avis og aldri har gått på skole, umulig kan ha svart riktig uten å ha jukset. Ram tenker tilbake på tv-programmet, og forteller hvordan han klarte å vinne. Samtidig forteller han om sitt eget liv, fra han ble reddet fra en søppelkasse til hans møte med en sprø australsk oberst og hans tid som kreativ guide ved Taj Mahal. Med bakgrunnsartikler, ordliste, spørsmål og oppgaver til teksten.
  ISBN/EAN: 9788202329303

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Denne romanen ble opprinnelig utgitt som QA i 2005, men navnet ble endret etter filmen Slumdog Millionaires fantastiske suksess i 2008. Filmen er en relativt fri tolkning av romanen, og noe annet ville da heller ikke vært mulig. For denne boka inneholder nesten alt man kan tenke seg av spenning, tragedie, humor og grusomhet. Ram Mohammad Thomas er en ung mann som deltar på et spørreprogram på indisk TV, og romanen innledes med at han blir arrestert og torturert av korrupt politi fordi han, en fattig kelner uten utdannelse, har klart å svare på alle spørsmålene og vunnet toppremien: 1 million rupi. Ram får hjelp av en ung kvinnelig advokat, og han begynner å fortelle henne hvordan det er hendelser fra hans eget liv som har gitt ham svarene på hvert av spørsmålene. Han tar henne med på en reise gjennom livet og gjennom India, i en roman som i all sin frodighet har blitt kalt 'Dickens for det 21 århundre'. Richard Burgess har tilrettelagt romanen for elever i videregående skole. Skoleutgaven inneholder bakgrunnsartikler, samt gloser og oppgaver til hvert kapittel. Ram's funny and poignant odyssey explores the causes of good and evil and illustrates how, with a little luck, the best man sometimes wins. - Deborah Donovan, Booklist
  Detaljer
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Cappelen Damm
  Språk English
  ISBN 9788202329303
  Kategorier Educational- modern (non-native) languages- language learning
  Pedagogisk formål For videregående skole
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Denne romanen ble opprinnelig utgitt som QA i 2005, men navnet ble endret etter filmen Slumdog Millionaires fantastiske suksess i 2008. Filmen er en relativt fri tolkning av romanen, og noe annet ville da heller ikke vært mulig. For denne boka inneholder nesten alt man kan tenke seg av spenning, tragedie, humor og grusomhet. Ram Mohammad Thomas er en ung mann som deltar på et spørreprogram på indisk TV, og romanen innledes med at han blir arrestert og torturert av korrupt politi fordi han, en fattig kelner uten utdannelse, har klart å svare på alle spørsmålene og vunnet toppremien: 1 million rupi. Ram får hjelp av en ung kvinnelig advokat, og han begynner å fortelle henne hvordan det er hendelser fra hans eget liv som har gitt ham svarene på hvert av spørsmålene. Han tar henne med på en reise gjennom livet og gjennom India, i en roman som i all sin frodighet har blitt kalt 'Dickens for det 21 århundre'. Richard Burgess har tilrettelagt romanen for elever i videregående skole. Skoleutgaven inneholder bakgrunnsartikler, samt gloser og oppgaver til hvert kapittel. Ram's funny and poignant odyssey explores the causes of good and evil and illustrates how, with a little luck, the best man sometimes wins. - Deborah Donovan, Booklist
  Detaljer
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Cappelen Damm
  Språk English
  ISBN 9788202329303
  Kategorier Educational- modern (non-native) languages- language learning
  Pedagogisk formål For videregående skole