Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Lance Dodes

  Slik bryter du avhengighet

  304,-
  347,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788291117782

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Selvhjelpsboken viser hvordan du bryter enhver avhengighet. Metoden er oppsiktsvekkende ny, men bygger på anerkjente forskningsresultater. Lance Dodes, professor i psykiatri ved Harvard-universitetet, viser at rusmiddelavhengighet, spilleavhengighet, spiseforstyrrelser, sexavhengighet og andre former for avhengighet, ikke skyldes manglende viljestyrke, dårlig moral, genetiske svakheter, hjernesykdom, fysisk tilvenning eller uvaner, men er en beskyttelse mot følelse av hjelpeløshet. Den er et symptom som opphører når ubehaget den skjuler fjernes. Et 7-trinns program gir deg tilbake kontrollen. Forfatteren gir tallrike eksempler i case-studier fra egen praksis. Metoden brukes nå mange steder i USA av terapeuter og i rehabiliteringssentre.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Danor forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788291117782
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Selvhjelpsboken viser hvordan du bryter enhver avhengighet. Metoden er oppsiktsvekkende ny, men bygger på anerkjente forskningsresultater. Lance Dodes, professor i psykiatri ved Harvard-universitetet, viser at rusmiddelavhengighet, spilleavhengighet, spiseforstyrrelser, sexavhengighet og andre former for avhengighet, ikke skyldes manglende viljestyrke, dårlig moral, genetiske svakheter, hjernesykdom, fysisk tilvenning eller uvaner, men er en beskyttelse mot følelse av hjelpeløshet. Den er et symptom som opphører når ubehaget den skjuler fjernes. Et 7-trinns program gir deg tilbake kontrollen. Forfatteren gir tallrike eksempler i case-studier fra egen praksis. Metoden brukes nå mange steder i USA av terapeuter og i rehabiliteringssentre.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Danor forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788291117782
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling