Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Hege Gade

  Slik ble jeg slank

  179,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788202438982

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Bryt mønstrene dine og få et lettere liv for alltid! Hege Gade veide mange kilo for mye. På en flytur tok hun seg i å tenke kritiske tanker om en overvektig medpassasjer - inntil det gikk opp for henne at hun like gjerne kunne vende kritikken mot seg selv. Dette er en frisk, humoristisk og lett selvironisk beretning hvor Gade tar i bruk sine ledelses- og motivasjonskunnskaper og slanker seg 38 kilo på ett år - uten å følge noen slankekur. Hun ønsker å inspirere andre med noen kilo for mye til å løse sine vektproblemer. Boken er anbefalt av Vegard Nilsen, overlege ved Avdeling for forebygging og rehabilitering ved Sørlandet sykehus HF.
  Detaljer
  SERIE Bedre helse
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202438982
  Kategorier Trening og kosthold
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Bryt mønstrene dine og få et lettere liv for alltid! Hege Gade veide mange kilo for mye. På en flytur tok hun seg i å tenke kritiske tanker om en overvektig medpassasjer - inntil det gikk opp for henne at hun like gjerne kunne vende kritikken mot seg selv. Dette er en frisk, humoristisk og lett selvironisk beretning hvor Gade tar i bruk sine ledelses- og motivasjonskunnskaper og slanker seg 38 kilo på ett år - uten å følge noen slankekur. Hun ønsker å inspirere andre med noen kilo for mye til å løse sine vektproblemer. Boken er anbefalt av Vegard Nilsen, overlege ved Avdeling for forebygging og rehabilitering ved Sørlandet sykehus HF.
  Detaljer
  SERIE Bedre helse
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202438982
  Kategorier Trening og kosthold
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Flukten fra nazistene

  175,- 199,-

  Sammen til det siste

  262,- 299,-

  A-ha

  393,- 449,-
  Boka ser tilbake på a-has karriere, og er et personlig portrett av et bandfellesskap preget av sterke kreative og personlige spenninger, ambisjoner og kjærlighet til musikken. Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar Savoy har åpnet egne notatbøker og billedarkiver, og snakker ut om bandets indre liv. Har diskografi og konsertoversikt.

  Norsk strikk

  261,- 298,-
  Boka inneholder klassiske og moderne strikkeoppskrifter, fra Setesdalskofta og Mariusgenseren til VM-genseren 2011.