Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Skrivemuskler

  299,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788269103502

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Håndboken Skrivemuskler er skrevet for arenaer der det undervises i skriving. Bokens metode er enkel, trivelig og resultatorientert, og kan umiddelbart tas i bruk, uansett nivå. Du som er i ferd med å gå i gang med å undervise i kreativ skriving, kan med fryd forestille deg den fabelaktige overfloden av historier og tekster som det kommende arbeidet vil generere. Det vil bli deg som tilrettelegger landingsstripen der historiene treffer bakken, noen med vidd og eleganse, andre med et brak. Boken gir også en konkret strategi for å få elever til å bestå avgangseksamen i norsk i den videregående skolen. Fremgangsmåten er spesielt tilrettelagt for arbeid med elever som har ulike skiveutfordringer.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Dragen forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788269103502
  Kategorier Kreativ skriving
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Håndboken Skrivemuskler er skrevet for arenaer der det undervises i skriving. Bokens metode er enkel, trivelig og resultatorientert, og kan umiddelbart tas i bruk, uansett nivå. Du som er i ferd med å gå i gang med å undervise i kreativ skriving, kan med fryd forestille deg den fabelaktige overfloden av historier og tekster som det kommende arbeidet vil generere. Det vil bli deg som tilrettelegger landingsstripen der historiene treffer bakken, noen med vidd og eleganse, andre med et brak. Boken gir også en konkret strategi for å få elever til å bestå avgangseksamen i norsk i den videregående skolen. Fremgangsmåten er spesielt tilrettelagt for arbeid med elever som har ulike skiveutfordringer.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Dragen forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788269103502
  Kategorier Kreativ skriving