(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Markus Landrø

  Skredfare

  349,-
  Lagerstatus: Nytt opplag ventes
  Format: Pocket
  Dette er en håndbok om snøskred for skikjørere, snowboardere og friluftsentusiaster. Boken gir en innføring i skredformer, farevurderinger og redningsteknikk. Boken fokuserer spesielt på forhold i norsk snø.
  ISBN/EAN: 9788299643238

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Dette er en helt ny - og enda bedre - utgave av Markus Landrøs bok fra 2002. Da SKREDFARE for første gang ble utgitt, var den Norges første bok om snøskred og den ble raskt en bestselger og viktig lesestoff for løssnøkjørere, toppturentusiaster og kursinstruktører. Nå har boka vært utsolgt i to år, og forlaget og forfatteren har brukt mye tid på å forbedre førsteutgaven. Den nye utgaven av SKREDFARE har blitt tykkere, med flere illustrasjoner, nye kapitler og mange nye bilder. Fremdeles gir boka leseren grunnleggende kunnskap om snøskred og kreftene som virker under den hvite og tilsynelatende harmoniske snøoverflaten. OM FORFATTEREN: Markus Landrø (f.1970) er godkjent NORTIND tindevegleder og har hovedfag fra Norges Idrettshøgskole med snøskred som tema. Han underviser i dag som lærer ved bratt-linja ved Hallingdal Folkehøgskole i Gol. SKREDFARE er hans første bok.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Fri flyt
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299643238
  Kategorier Skisport
  Kategorier Overlevelsesteknikker i naturen
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Dette er en helt ny - og enda bedre - utgave av Markus Landrøs bok fra 2002. Da SKREDFARE for første gang ble utgitt, var den Norges første bok om snøskred og den ble raskt en bestselger og viktig lesestoff for løssnøkjørere, toppturentusiaster og kursinstruktører. Nå har boka vært utsolgt i to år, og forlaget og forfatteren har brukt mye tid på å forbedre førsteutgaven. Den nye utgaven av SKREDFARE har blitt tykkere, med flere illustrasjoner, nye kapitler og mange nye bilder. Fremdeles gir boka leseren grunnleggende kunnskap om snøskred og kreftene som virker under den hvite og tilsynelatende harmoniske snøoverflaten. OM FORFATTEREN: Markus Landrø (f.1970) er godkjent NORTIND tindevegleder og har hovedfag fra Norges Idrettshøgskole med snøskred som tema. Han underviser i dag som lærer ved bratt-linja ved Hallingdal Folkehøgskole i Gol. SKREDFARE er hans første bok.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Fri flyt
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299643238
  Kategorier Skisport
  Kategorier Overlevelsesteknikker i naturen