Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Tore Grønlien

  Skorpionene

  297,-
  339,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Innbundet
  Etter tre brutte ekteskap, et omfattende alkoholmisbruk og et generelt sammenbrudd blir Tor Grønhovd innlagt på den danske klinikken Roligheden. Der blir han utsatt for eksentriske medpasienter og en rekke uforklarlige og uhyggelige hendelser. Han får gradvis et nært forhold til en av de ansatte, Jeanette. Dette går ikke upåaktet hen hos hennes kollegaer, som også har sitt å skjule.
  ISBN/EAN: 9788281691094

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  I kjølvannet av tre brutte ekteskap, et omfattende alkoholmisbruk og et generelt sammenbrudd, lar Tor Grønhovd seg lokke til innleggelse på den danske klinikken Roligheden. Der møtes han av klinikkens utfordrende personale og et fascinerende utvalg av eksentriske medpasienter, men etter hvert også av uforklarlige og uhyggelige hendelser, som kanskje - og kanskje ikke - bare finner sted i Grønhovds fortumlede hode. Skorpionene er et språklig fyrverkeri av en debutroman om en mann som uten forbehold satser alt på det han trenger og ønsker seg mest, nemlig en opplevelse av trygg, helbredende kjærlighet - til tross for at han aldri vil få vite om han har valgt rett eller satset feil. Skorpionene er en foruroligende og sprakende kjærlighetsroman om mennesker som våger en lidenskap de ikke kan forestille seg konsekvensene av.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Font
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281691094
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Narrative theme- Social issues
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  I kjølvannet av tre brutte ekteskap, et omfattende alkoholmisbruk og et generelt sammenbrudd, lar Tor Grønhovd seg lokke til innleggelse på den danske klinikken Roligheden. Der møtes han av klinikkens utfordrende personale og et fascinerende utvalg av eksentriske medpasienter, men etter hvert også av uforklarlige og uhyggelige hendelser, som kanskje - og kanskje ikke - bare finner sted i Grønhovds fortumlede hode. Skorpionene er et språklig fyrverkeri av en debutroman om en mann som uten forbehold satser alt på det han trenger og ønsker seg mest, nemlig en opplevelse av trygg, helbredende kjærlighet - til tross for at han aldri vil få vite om han har valgt rett eller satset feil. Skorpionene er en foruroligende og sprakende kjærlighetsroman om mennesker som våger en lidenskap de ikke kan forestille seg konsekvensene av.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Font
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281691094
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Narrative theme- Social issues