Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Skogen, Kjell

  Sorter etter

  Blanke ark

  399,-
  Boken handler om hva man som foreldre kan gjøre for å motivere og hjelpe barnet sitt på skolen. Boken har tre deler. Del en handler om foreldrenes rettigheter og hvilke formelle organer de kan forholde seg til for å få innflytelse på sine barns skolegang. Del to omhandler ulike typer intelligenser og læringsstiler. Del tre har råd og praktiske tips om hvordan foreldrene kan bidra aktivt i leksehjelp og skolearbeidet hjemme. Boken er skrevet av fagtemaet og læreren bak tv-serien Blanke ark på TVNorge.

  Innovasjon i skolen

  379,-
  En lærebok for de som jobber i skoleverket, foreldre og andre som jobber med utdanning i skolene. Forfatteren peker på utfordringer og viser hvordan en leder kan ansvarliggjøre alle involverte i skolehverdagen. For eksempel er kvalitetsutvikling noe man må arbeide med kontinuerlig. For at elevene skal oppleve å tilhøre et fellesskap må de som har ansvaret for undervisningen ha kompetanse og forståelse for hvordan prosessene rundt fornyings- og innovasjonsarbeid fungerer. Med stikkordsregister.

  Kontaktlæreren

  339,-

  Kultur for tilpasset opplæring

  389,-

  Læreren som talentutvikler

  279,-

  Læringspotensial

  269,-

  Matematikktalenter i skolen

  369,-

  Våre evnerike barn

  379,-
  Hensikten med boken er å gi studenter og lærere en mer systematisk innsikt i og kunnskap om hva som karakteriserer evnerike barn. Det fokuseres også på de spesielle oppgaver og utfordringer som skolen står overfor i undervisningen av disse barna.

  Skogen, Kjell