Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Øystein Meland

  Skipsbygging

  595,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boken er en kommentarutgave til Norsk standard skipsbyggingskontrakt (Skip 2000), som forfatteren selv har vært med på å skrive og forhandle frem. Boken er ment som et hjelpemiddel i den praktiske hverdagen for verksteder, kjøpere og alle som er involvert i skipsbygging, og gir blant annet hjelp til å forstå alle sider ved byggingen, og svar på mange spørsmål som kan dukke opp i forbindelse med forhandlinger mellom partene og i gjennomføringsfasen av et skipsbyggingsprosjekt. Boken kan også brukes som et referanseoppslagsverk ved konflikter mellom partene. Kommentarene refererer til Skip 2000 på norsk språk. Den engelskspråklige teksten til skipsbyggingskontrakten er tatt med som vedlegg bak i boken. Har litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788271284213

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Skipsbygging er fortsatt en viktig del den maritime industri i Norge, og norske verksteder har en stor eksportandel. Det finnes ingen samlet litteratur om emnet, men Øystein Meland som forhandlet den norske standard skipsbyggingskontrakten har skrevet en omfattende kommentarutgave til denne. Boken tar for seg de fleste aspekter ved skipsbygging og målgruppen for boken er både jurister og andre som er involvert i skipsbygging.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271284213
  Kategorier Kontraktsrett
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Skipsbygging er fortsatt en viktig del den maritime industri i Norge, og norske verksteder har en stor eksportandel. Det finnes ingen samlet litteratur om emnet, men Øystein Meland som forhandlet den norske standard skipsbyggingskontrakten har skrevet en omfattende kommentarutgave til denne. Boken tar for seg de fleste aspekter ved skipsbygging og målgruppen for boken er både jurister og andre som er involvert i skipsbygging.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271284213
  Kategorier Kontraktsrett